Home » Aviatie civila, featured, headline

Planor disparut langa Brasov

9 August 2015 No Comment

planorUn planor decolat de pe Aerodromul Ghimbav a disparut in cursul zilei de joi. Scriu disparut pentru ca, in momentul de fata, fix asa este, nestiindu-se nimic despre soarta pilotului.

Am ezitat sa public aceasta stire cateva zile in speranta ca pilotul si planorul vor fi gasiti in cele din urma. Sunt insa trei zile de cautari fara rezultat, asa ca trebuie sa vorbim si noi despre acest subiect.

Din cate se pare, pilotul Mircea Craciun, in varsta de 57 de ani, a decolat joi la amiaza pentru a efectua un zbor de de verificare, estimat de el la doua-trei ore.

Planorul in cauza, un model Jonker JS-1 Revelation, fusese primit de Mircea Craciun si se afla la primul zbor dupa asamblare. De asemenea, se pare ca era si primul zbor al pilotului pe acest tip de aparat de zbor.

Ultimul contact pe telefonul mobil al lui Mircea ar fi avut loc in jurul orei 13:00, in timp ce acesta se afla in dreptul statiunii Predeal. De atunci nu se mai stie nimic despre pilot, care este cautat atat la sol, cat si din aer, de sute de oameni pe raza a patru judete.

Cele mai recente informatii arata ca autoritatile au extins cautarile spre judetul Buzau.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.