Polonia trimite avioane F-16 peste Siria

f16Ei bine, da, polonezii au decis sa trimita avioane F-16 pentru misiuni de lupta deasupra Siriei. Din primele declaratii oficiale se pare ca F-urile poloneze vor efectua numai misiuni de recunoastere, dar…

Presedintele si premierul din Polonia au confirmat ca avioanele vor pleca spre cel mai fierbinte loc de pe glob, insa nu au precizat cand si nici de unde vor fi operate F-urile.

Stim insa ca este vorba despre patru avioane, acestea urmand a se alatura coalitiei conduse de SUA. Prin urmare, n-ar fi deloc exclus sa le vedem pe tot mai aglomerata baza aeriana Incirlik, de langa Adana.

Interesant este si faptul ca polonezii au decis sa trimita avioane peste Siria intr-un moment in care destul de multe voci contesta serios capabilitatile F-ului 16 operat de ei, in sensul ca n-ar prea putea lupta.

Este, asadar, o lovitura cu manta, polonezii demonstrand astfel ca avioanele sunt cat se poate de gata pentru misiuni in conditii reale de lupta, in timp ce americanii mai bifeaza o tara la asa zisa coalitie internationala.

Cam in acelasi timp, F-urile olandeze au inceput si ele sa traga cu prastia in Siria…

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Bîrfa satului-că tot vorbim de f-16,cică pachistanezii au primit moca 8 păsări noi-nouțe,radare și armament,așa ca între aliați. Iară indienilor le-ar fi propus să le vîndă și sa le asambleze local. Că tot vorbim de f-16 cică de la începutul anului pe plan global sau prăbușit 3 f-16 și anul debia a început. Că tot vorbim despre polaci și păsările lor bengoase și șmechere cred că ivanii nar fi avea nici o greață să de-a cu ele de pămînt. Forța fie cu voi.

Jap
Guest
Jap

Pe turcaleți îi așteaptă Ziua Judecății amigo,iar polacilor le-au doborît avionul prezidențial cu tot guvernul aflat la bord și nau avut nici o greață,ăstea 4 sînt micul dejun. Forța fie cu tine.