Home » Aviatie civila, featured, headline

Poti sa aterizezi cu elicopterul in parcare? Da, pentru ca autoritatilor nu le pasa!

29 April 2018 7 Comments

Sunt mai bine de 24 de ore de cand Romania se uita (exagerez putin aici) la filmuletele in care un elicopter aterizeaza in parcarea unui club din statiunea Mamaia, iar autoritatile abilitate dorm pe ele. Sau incing micii pe gratare, ca tot e minivacanta.

In caz ca ati ratat imaginile anului, povestea e simpla. Un grup de petrecareti a inchiriat un elicopter de la compania JTAir si l-au convins, ramane de vazut cum, pe pilot sa aterizeze in parcarea unui club din Mamaia. Parcare auto, sa ne intelegem, nu heliport 🙂

Vine elicopterul, care era anuntat catre tabloide, parcarea fiind plina cu “jurnalisti” si “cameramani” ai ziarelor colorate si cu vedetute de carton, iar de pe margine incep sa zboare panouri de dimensiuni apreciabile care, evident, nu erau asigurate. Pentru ca parcarea auto nu-i heliport.

Aterizeaza tipul cu licenta de pilot la vreo 4-5 metri de masinile de lux din parcare, un baiat – probabil angajat al clubului – se duce sa pofteasca invitatii, iar in momentul ala pare ca pilotul pare ca da un cot peste maneta de gaze pentru ca elicopterul face un salt periculos si putin lipseste ca nefericitul care s-a dus sa ii pofteasca pe petrecareti sa fie lovit serios.

Sunt 24 de ore de cand imaginile sunt viral in Romania. Le-au vazut sute de mii de oameni online si, probabil, alte cateva milioane bune la televizor, ele fiind redate pe toate posturile de stiri. Cu toate acestea, nicio autoritate competenta nu s-a autosesizat. Nimeni. Nimic. Tacere.

7 Comments »

 • Cristian said:

  NU vad care ar fi problema ca a aterizat in parcare. Avea destul spatiu. Iar incidentul cu maneta de gaze se putea intampla pe orice aeroport !

 • danboeblog said:

  Sigur era maneta de gaze? Arată a fi un elicopter nu un avion.

  • Cristian said:

   De fapt ii spune : maneta de combustibil . Si helicopterul are o “maneta de gaze” – are motor.

 • LaCuscaPSD said:

  Pestele e prea mare pentru autoritati…Militia intervine doar cand e vorba de un dron de jucarie !

 • gabi S. said:

  Traiasca Ghiolbania!

 • Mosu said:

  Cocalari aerieni pe care freaca hamul.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.