Home » Aviatie civila, featured, headline

Preturi incepand de la 19,99 euro in noul orar de iarna de la Blue Air

4 June 2013 No Comment

blue airBlue Air a dat startul programului de iarna, cu preturi exceptionale pentru toate destinatiile europene din portofoliu! Pentru a beneficia de cele mai bune tarife, pasagerii Blue Air isi pot planifica deja zborurile din perioada 27 octombrie 2013 – 29 martie 2014. Biletele de avion sunt disponibile la preturi incepand de la 19,99 euro/segment de zbor*.

Aeronavele Blue Air opereaza in prezent 27 de destinatii europene, cu plecari din Bucuresti, Bacau si Sibiu, potrivit unui comunicat al companiei.

“Orarul de iarna 2013-2014 a fost special creat pentru a raspunde intocmai nevoilor de calatorie ale pasagerilor nostri. Din acest motiv, am marit numarul frecventelor pentru Roma, Bruxelles, Catania si Napoli, comparativ cu aceeasi perioada 2012-2013. Echipa Blue Air lucreaza continuu in vederea identificarii de solutii smart, pentru a oferi cat mai multe alternative de calatorie care sa corespunda exigentelor clientilor. Fie ca discutam despre destinatii de business, leisure sau VFR (Visiting Friends and Relatives), toti pasagerii isi pot achizitiona acum, atat bilete pentru concediul din aceasta vara, cat si pentru cel din iarna 2014”, a declarat dl Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

Lista completa a oraselor introduse la vanzare pentru Orarul de iarna 2013-2014 se regaseste pe website-ul companiei, www.blueairweb.com, iar biletele de avion se pot achizitiona direct de pe website, sunand la Call Center (non stop: 1499 sau la 0374.281.841 – numai pentru rezervari) ori la una dintre agentiile partenere Blue Air.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.