Prima alarma pentru Eurofighter-ele de pe MK

N-au ajuns bine englezii pe baza aeriana Mihail Kogalniceanu ca au si fost pusi la treaba, doua avioane fiind decolate in alarma.

Royal Air Force a anuntat ca, in data de 4 mai, o celula de Typhoon a fost ridicata in aer de Centrul NATO de la Torrejon pentru a intercepta un avion rusesc.

Un Ilyushin Il-20 ce zbura peste Marea Neagra, aproape de spatiul aerian NATO, era tinta, numai ca rusii au facut cale intoarsa dupa decolarea Eurofighter-elor.

Chiar si asa, a fost un bun antrenament pentru detasamentul englez de pe MK, dar si o lectie pentru ai nostri. O lectie despre cum trebuie sa iti informezi publicul platitor de taxe.

Poate peste cateva decenii vom afla si noi din comunicatele MApN ce anume fac militarii pentru a ne apara si nu ce fel de ciorba a servit ministrul la vreun dineu neinteresant.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Hai măi fraților,nu sare nimeni cu pieptul înainte la comentat.văd că lăsați tot greul pe mine. Dacă ungurii,ar fi dat cu un Gripen de pămînt (doamne ferește),muicăă,să vezi atunci ce îngrămădeală ar fi fost aici la postat. Astai numai și numai vina ta LanceRe. I-ai învățat cu articole despre:eF-uri,suhoaie și chinezării și cînd scrii despre alții,se fac că nu te cunosc.