Home » Aviatia Militara din Romania, Aviatie militara, featured, headline

Prima “simpla” pe MiG-21 pentru Laurentiu “Kiru” Chirita | Video

13 March 2013 No Comment

chiru zborLaurentiu “Kiru” Chirita a fost unul dintre pilotii foarte buni ai Romaniei. Din pacate, s-a dus dintre noi mult prea devreme, in urma cu doi ani si jumatate, insa aminitirea lui este inca vie si memoria ii trebuie cinstita.

In urma cu aproape 19 ani, chiar de “Ziua Copilului”, pe 1 iunie 1994, tanarul pe atunci Laurentiu Chirita isi facea “debutul” in Aviatia Militara, efectuand prima iesire in simpla comanda cu avionul care i-a marcat cariera si viata, MiG-ul 21.

Evenimentul a avut loc pe aerodromul Borcea-Fetesti si a fost unul extraordinar de fericit, acest lucru vanzadu-se lesne pe fata si in ochii lui “Kiru”.

Dupa iesirea in “simpla” cariera lui Laurentiu Chirita a mers pe o panta ascendenta, datorita calitatilor indiscutabile pe care acesta le avea, pana cand s-a curmat brusc, dupa accidentul petrecut in data de 1 noiembrie 2010

Clipul video il puteti urmari si pe pagina de Facebook a Fan Clubului Dorel Luca.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.