Home » Aviatie civila, Aviatie sportiva, featured, headline

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia “Aripi Romanesti”

5 March 2012 No Comment

Asociatia “Aripi Romanesti”, organizatie neguvernamentala si nepartizana, ce desfasoara activitati in scopul promovarii aviatiei in Romania, lanseaza campania de strangere de fonduri “2% pentru Aripi Romanesti – 2012”.

Redirectionarea sumei de 2% din impozitul pe venit se poate face pana la data de 25 mai 2012 si necesită completarea si trimiterea catre Administratiile Finantelor Publice a unui formular. Informatii extinse privind procedura de redirectionare a 2% din impozitul pe venit, precum si formularele necesare, pot fi obtinute de la Administratiile Finantelor Publice sau de la Asociatia “Aripi Romanesti” – http://www.aripiromanesti.ro.

Campania se desfasoara in conformitate cu prevederea 2% din Codul Fiscal, prin intermediul careia orice contribuabil poate decide ca acest procent din impozitul pe venit datorat statului sa fie redirectionat catre o entitate non-profit, cum este si Asociatia “Aripi Romanesti”. Prevederea 2% faciliteaza parteneriatul intre cetatean, autoritati si sectorul non-profit si nu implica nici un cost financiar suplimentar din partea contribuabilului.

Iata cateva repere din activitatea Asociatiei “Aripi Romanesti” in 2011:

• Organizarea a 12 etape de expozitii itinerante de fotografie pe teme aviatice;
• Finalizarea cu succes a campaniei de advocacy “Opreste distrugerea Muzeului Aviatiei!”, campanie ce are ca obiectiv salvarea de la distrugere a Muzeului National al Aviatiei Romane;
• Sustinerea promovarii pentru mitingurile aviatice din Romania;
• Organizarea in parteneriat a evenimentelor Miting de Aviatiune 2011 si „Safety Demo”- 2011 desfasurate la Aerodromul Banesti din judetul Prahova si a Campionatul National de Paramotor 2011 desfasurat la Aerodromul “Iosif Silimon” – Sanpetru, judetul Brasov.

Multumim celor care au ales sa sustina proiectele Asociatiei “Aripi Romanesti”, in 2011, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit. In anul 2011, iubitorii aviatiei si prietenii asociatiei au reusit sa stranga impreuna 10,858.23 lei, suma ce va fi folosita pentru implementarea viitoarelor proiecte ale asociatiei.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.