Home » Aviatie militara, featured, headline

Rusia ar vrea mai multe bombardiere Tu-160

4 May 2015 2 Comments

tu160Rusia ar pofti la mai multe bombardiere Tu-160 Blackjack, spune ministrul Apararii de la Moscova.

Bine, nici el nu e foarte sigur de ideea asta din moment ce a aruncat-o pe Twitter sub forma unor mesaje de genul “este nevoie sa reluam productia bombardierelor Tu-160”.

In orice caz, faptul ca un oficial de rang inalt vorbeste public despre treaba asta e un semn ca niste oameni de la Moscova analizeaza posibilitatea reluarii productiei.

Rusia are 11 bombardiere de acest tip in serviciul de lupta si a;te doua sau patru pentru misiuni de antrenament. Recent, fabrica de la Kazan a livrat si primul Tu-160 modernizat la standardul M, iar in acest an alte duoa bucati ar urma sa fie gata.

2 Comments »

  • Jap said:

    Întoarcerea lui sith.

  • Cezar said:

    Si de banii necesari cum fac rost, credit cu buletinul de la bancile moldovenesti? A ajuns sacul la fund si la prostii si hotii de politicieni din Basarabia, nu mai au ce fura de acolo… trebuiesc alti fraieri de jecmanit….bugetul pe plus al federatiei Ruse e de mult istorie! 🙂

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.