Home » Aviatie militara, featured, headline

Rusii au bagat la apa un MiG-29K

16 November 2016 5 Comments

kPrima misiune de lupta a singurului portavion rusesc, Admiral Kuznetsov, este marcata de un accident serios, baietii “reusind” sa piarda unul dintre cele patru MiG-uri 29K aflate la bord.

Din putinele explicatii oficiale ce au fost oferite, se pare ca ar fi vorba despre o defectiune tehnica a avionului, chestie care cam ingroapa posibilitatea de a mai exporta K-ul pe undeva.

Pilotul a reusit sa sara si a fost recuperat de echipajele SAR de la bordul lui Kuznetsov.

Nu stiu cum priviti voi treaba asta cu Kuznetsovul, dar mie mi s-a parut un dezastru asteptand sa se intample si se pare ca instinctul nu m-a inselat. Nu ca m-as bucura de raul rusilor, dimpotriva, e tragic de fiecare data cand cade un avion.

Acum, sperantele rusilor de a mai vinde pe undeva K-ul s-au cam spulberat. Dupa ce indienii au strambat din nas serios la propriile avioane, acum vine si incidentul asta. Eu as spune ca varianta navalizata va mai fi comandata, daca va fi, doar de rusnaci.

Ah, sa nu uit, rusii isi continua planul de a folosi Kuznetsovul ca platforma de atac in Siria. Dar doar cu Su-33.

5 Comments »

 • Cosmin said:

  Păcat de sărmanul MiG. Poate fi recuperat din Mediterană? Mă-ndoiesc. Bine măcar că pilotul a scăpat. Numai știri de genul în ultima vreme. 🙁

 • Jap said:

  Ba să ne bucurăm de răul rușilor. Sa dus unul și au mai rămas 3 ivani mititei. Deci,ivanii au pierdut 25% din ce-i 4 fantastici. Pînă de Crăciun sper să ia ‘apă’ și restul de 75%.

 • Jap said:

  Băi LanceRe, tu ești ivan? În genele noastre este scris ‘să moară și capra vecinului’ ba toată turma. Cum să nu te bucuri,după ce ne-au făcut în ultimi 200 ani. O fi scufundat chinezii vreun J-15,dar nu spun. Poate scufundă unul acum,că l-au scos pe Liaoning la plimbare,să bage frica în lătrăi,că prea deveniseră vocali de la un timp. Forța fie cu Liaoning.

 • Jap said:

  I-au ajuns din urmă blestemele indienilor.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.