Rusii au bagat la apa un MiG-29K

kPrima misiune de lupta a singurului portavion rusesc, Admiral Kuznetsov, este marcata de un accident serios, baietii “reusind” sa piarda unul dintre cele patru MiG-uri 29K aflate la bord.

Din putinele explicatii oficiale ce au fost oferite, se pare ca ar fi vorba despre o defectiune tehnica a avionului, chestie care cam ingroapa posibilitatea de a mai exporta K-ul pe undeva.

Pilotul a reusit sa sara si a fost recuperat de echipajele SAR de la bordul lui Kuznetsov.

Nu stiu cum priviti voi treaba asta cu Kuznetsovul, dar mie mi s-a parut un dezastru asteptand sa se intample si se pare ca instinctul nu m-a inselat. Nu ca m-as bucura de raul rusilor, dimpotriva, e tragic de fiecare data cand cade un avion.

Acum, sperantele rusilor de a mai vinde pe undeva K-ul s-au cam spulberat. Dupa ce indienii au strambat din nas serios la propriile avioane, acum vine si incidentul asta. Eu as spune ca varianta navalizata va mai fi comandata, daca va fi, doar de rusnaci.

Ah, sa nu uit, rusii isi continua planul de a folosi Kuznetsovul ca platforma de atac in Siria. Dar doar cu Su-33.

5
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LanceRJapCosmin Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cosmin
Guest
Cosmin

Păcat de sărmanul MiG. Poate fi recuperat din Mediterană? Mă-ndoiesc. Bine măcar că pilotul a scăpat. Numai știri de genul în ultima vreme. 🙁

Jap
Guest
Jap

Ba să ne bucurăm de răul rușilor. Sa dus unul și au mai rămas 3 ivani mititei. Deci,ivanii au pierdut 25% din ce-i 4 fantastici. Pînă de Crăciun sper să ia ‘apă’ și restul de 75%.

Jap
Guest
Jap

Băi LanceRe, tu ești ivan? În genele noastre este scris ‘să moară și capra vecinului’ ba toată turma. Cum să nu te bucuri,după ce ne-au făcut în ultimi 200 ani. O fi scufundat chinezii vreun J-15,dar nu spun. Poate scufundă unul acum,că l-au scos pe Liaoning la plimbare,să bage frica în lătrăi,că prea deveniseră vocali de la un timp. Forța fie cu Liaoning.

Jap
Guest
Jap

I-au ajuns din urmă blestemele indienilor.