Home » Aviatie militara, featured, headline

Rusii s-au dat cu Su-24 pe langa USS Ross | Video

2 June 2015 3 Comments

suhoiZilele trecute a avut loc un fel de incident in Marea Neagra, mai multe avioane Su-24 rusesti survoland distrugatorul USS Ross.

Toata povestea s-a intamplat in apele internationale, insa apropierea coastelor peninsulei Crimeea, asa ca este de inteles sensibilitatea baietilor lui Putin.

In esenta, ei, adica rusii, au prezentat astfel incidentul: USS Ross se indrepta hotarat spre Crimeea, iar reactia a fost trimiterea a unei jumatati de escadrila, adicatelea sase avioane Suhoi Su-24, spre “agresor”. Americanii s-au speriat atat de tare ca au schimbat cursul si au luat-o la fuga.

Dupa cateva zile de batut pe burta pentru rusi, americanii au reactionat oficial. Acestia au precizat ca USS Ross nu doar ca n-a fost impresionat de avioanele rusesti, ci chiar ca distrugatorul si-a continuat misiunea nestingherit.

Ba chiar au dat si publicitatii un scurt clip video in care se poate vedea un Su-24 survoland nava americana la mica distanta, in jur de 500 de metri, si la foarte mica inaltime, sub 200 de metri.

3 Comments »

 • Jap said:

  Nu cred prietene că o escadrilă rusească are doar 12 păsări,poate doar prin europa de est este posibil dar nu în rusia.

  • LanceR said:

   Cam pe-acolo sunt si rusii. Ca idee, au pana in 30 de MiG-29SMT operationale impartite in doua escadrile. Daca tu ai numere exacte, spune-ne si noua 🙂

   Este oricum o chestie conventionala, sa stim despre ce vorbim.

 • Jap said:

  20-24

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.