Home » Aviatie militara, featured, headline

Rusii spun ca turcii au fugit de Su-34

12 December 2015 9 Comments

Ziaristii rusi zic ca turcii au fugit cand au dat ochii cu Suhoaiele Su-34 ale mandrului tar pe deasupra Siriei. Bine, asta este titlul, pentru ca adevarul e, ca de obicei, altul.

IN4S scrie ca Rusia si-a continuat misiunile de bombardament in zona granitei turco-siriene si anunta triumfatori ca F-urile 16 ale Ankarei nu au intervenit.

In articolul citat se spune ca bombardierele ruse au avut insotirea a unor Su-34, care au patrulat in zona de granita, iar turcii ar fi avut si ei niste F-uri pe partea lor de granita. Aflam de la rusi ca F-urile “nici macar nu au indraznit” sa se apropie de bombadrierele lui Putin.

Asa victorie, mai rar!

Totusi, nu ne spun rusii daca mandrele lor Suhoaie au mai pus-o de-un viol prin Turcia sau daca “nici n-au indraznit” sa paraseasca spatiul aerian sirian.

O abordare puerila, da, insa ma uit la stirile promovate de mediile de presa ale Moscovei si imi vine sa zambesc. Apoi ma gandesc ca sunt foarte-foarte-foarte multi oameni care le iau de bune.

Si in cazul turcilor e la fel, binenteles, tabloidele lor prezentand doar uber-eroismul pilotilor proprii.

9 Comments »

 • Jap said:

  O fi aflat și turci tocmai acum că su-34 poate lansa și rachete aer-aer,pînă mai ieri și tu erai sceptic la ştirea cu aer-aer de pe su-34, acum turcii stau în banca lor să nu cadă în capcana ivanilor. Apropo,articolul este despre ’34 dar tu ai pus o poză cu ’24,pînă la urmă de cine ‘au fugit’ turci, de ’34 sau ’24,că m-ai băgat în ceață?

  • LanceR said:

   Nu eram sceptic, spuneam doar ca se irosesc resursele sa trimita Su-34 la insotire. Poza e cu 24 pentru n-avem poze cu 34 in Siria.

 • Jap said:

  Mulțumesc,dar dacă articolul este despre ’34,nu crezi că ar trebui o poză cu ’34 ?,orice poză,nu-i obligatoriu din Siria,poate unii oameni nu știu cum arată un ’34 .

 • Gigi said:

  Primo…. invatati sa scrieti corect. Ma refer aici si la voi dar si la “analistii” forumisti.
  Secundo …. V-am scos din lista. “Articolele” voastre nu prezinta nici un fel de valoare critica. Doar propaganda

  • Mig_21_LanceR said:

   Esti un bou. Ma bucur ca scapam de tine, un bou in minus.

   • timisorean1 said:

    Am nimerit azi pe acest site, am citit vreo zece articole(inclusiv comentarii) si pot sa spun sincer ca TU esti cel mai mare imbecil dintre toti comentatorii!

  • LanceR said:

   Salut,

   In legatura cu scrisul corect cred ca ne descurcam. Ca mai apar greseli, e vorba de asa-numite typo, inerente atunci cand scrii pe fuga 🙂

   In ceea ce priveste articolele noastre, e alegerea ta. Unora poate li se par interesante, tie nu. Chestie de perspectiva.

   • Mig_21_LanceR said:

    Asta ziceam si eu numai ca am zis cu “bou”

 • Cezar said:

  Si nu si-au dat demisia de spaima pilotii turci dupa mirifica intanlire cu SU 34 asta? 🙂

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.