Si Kim radea ca un copil… AirShow in Coreea de Nord | VideoAnd Kim was laughlin like a child… AirShow in North Korea | Video

kim 1Kim Jong Un, secretarul general al Partidului Muncitorilor, presedintele Comisiei Militare Centrale, presedintele Comisiei Nationale de Aparare, Comandantul Suprem al Armatei si membru in Biroul Politic al Partidului Muncitorilor, v-ati prins, toate din Coreea de Nord, a ras ca un copil de tata in timpul unui miting aviatic organizat in onoarea lui, cum altfel, la o mare unitate a fortelor aeriene de prin vestul tarii.

Kim a descins din aeronava prezidentiala, un Il-62 botezat rapid si carcotas “Air Force Un”, in uralele pilotilor, tehnicienilor, personalului auxiliar si oricine a mai fost luat cu forta pentru a participa la eveniment.

Eveniment care a fost, de fapt, un fel de exercitiu-concurs al Fortelor Aeriene Nord-Coreene. S-a transformat insa repede intr-un airshow pentru respectatul, unicul si inegalabilul conducator suprem usor supraponderal.

Kim Jong Un a fost realmente incantat de spectacol. Nu, acum pe bune, l-ati mai vazut vreodata asa?

kim 1

Sau asa?

kim 2

Bine, in acest al doilea caz e foarte posibil sa spuna din elicopterul ala sa-l aruncati sau il duceti la lagarul din nord.

Iar show-ul, oh, show-ul. A fost, intr-adevar, unic. Nu stiu pe unde ati umblat voi, dar eu n-am vazut niciodata asa ceva:

kim 3

Hai ca-i foarte tare 🙂

La capitolul avioane, am vazut MiG-21/ J-7, Il-28/ Hong-5, An-2 optimizat pentru atac la sol (care nu l-a impresionat totusi pe Kim), MiG-29 (cu un display incantator pentru ochii micului dictator), au mai fost si cateva Mi-2, si ele optimizate pentru atac la sol. De fapt, se pare ca in Coreea de Nord orice avion este optimizat pentru atac la sol.

La final a fost si o festivitate de premiere, cativa dintre piloti primind medalii si diplome. Iar unul cred ca va primi si-o trimitere in lagar.

Iar pilotii, un capitol de exceptie. Toti tineri, sub 50-55 de ani, dar nu mai putin de 45 de ani. La cum aratau, cu greu cred ca ar rezista decolarii in fortaj. Si unde mai pui ca au fost obligati sa aplaude cateva ore cu tot echipamentul pe ei. Adica tot echipamentul, inclusiv casca pe cap si vesta de salvare inhamata. Iar la varsta lor…

Ah, sa nu uitam de video. Peste 21 de minute de orgasm patriotic cu o prezentatoare pe care chiar daca nu o intelegi, nu poti decat s-o admiri pentru elanul muncitoresc de care da dovada.

First Secretary of the Workers’ Party of Korea, the Chairman of the Central Military Commission, First Chairman of the National Defence Commission of North Korea, the Supreme Commander of the Korean People’s Army, and presidium member of the Politburo of the Workers’ Party of Korea

4
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CezarAdminJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Mai frate la deaste am participat si noi,sper că n-ai uitat,sa numi spui ca ai 24 de ani cami fac sepucu. om fi noi domni astazi dar tovarasi ce are.am onoarea sau să trăiți.

Jap
Guest
Jap

N-ai pierdut nimic.

Cezar
Guest
Cezar

Si Supermen unde este? Bine….ala erou al comunismului, dar in-l vad nicaieri!? 🙂 Pe muzica aia mai lipsea super eroul sa-si faca prezenta si era gata treaba! He he he he he …..