Home » Aviatie civila, featured, headline

Si tu poti calatori in culisele Tarom

24 January 2012 No Comment

Compania nationala de aviatie, Tarom, organizeaza, in perioada 23 ianuarie – 6 februarie 2012, un concurs ce va permite unui numar de 20 de norocosi sa se afle in “miezul” activitatii unei companii aeriene.

“După ce anul trecut am invitat în culisele companiei noastre reprezentanţi ai presei şi bloggeri, organizăm în prezent un eveniment similar şi pentru publicul larg. Am ales să ne adresăm în principal fanilor de pe Facebook, cât şi celor care vor să adere la comunitatea noastră de aici datorită interactivităţii pe care o avem zilnic cu toţi cei care sunt interesaţi de compania TAROM. Prin acest eveniment vrem să demonstrăm încă o dată calitatea serviciilor, precum şi siguranţa curselor noastre,” afirmă Paula Călăraşu, purtător de cuvânt TAROM.

Pentru a participa trebuie sa aveti un cont pe site-ul Facebook, sa dati un like paginii celor de la Tarom si apoi sa raspundeti corect la cel putin o intrebare din cele afisate zilnic pe wall.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.