Home » Aviatie militara, featured, headline

Slovacia cumpara doua avioane C-27J Spartan

4 November 2014 3 Comments

spartanSlovacia va achizitiona doua avioane de transport de tipul C-27J Spartan, au anuntat recent autoritatile de la Bratislava.

Dupa sase ani si mai bine de discutii si tatonari, slovacii au semnat in sfarsit acordul cu italienii de la Alenia Aermacchi, punand capat oricaror speculatii.

Fortele Aeriene Slovace vor primi cele doua avioane Spartan in 2016 si 2017, potrivit unui anunt oficial, aceste aparate urmand a inlocui treptat batranele Antonov An-26.

Intre timp, in Romania inca asteptam al saptelea si ultimul Spartan, care ar fi trebuit livrat la inceputul anului. Ajungem, iata, foarte aproape de 2015 si avionul cu numarul de bord 2707 intarzie sa isi faca aparitia.

3 Comments »

  • Jared said:

    Este adevarat că m-ai cumparam incă două spartane?

  • Cezar said:

    Nici nu cred ca reuseste sa soseasca anul asta…am inteles ca la precedentele aeronave au intarziat cu banii forte mult timp, iar dat fiind ca asta e ultimul avion livrat, italienii cer banii inainte(ca la femile usoare), sa nu ramana cu mana goala! Aia e…cat respect oferi, atata poti sa pretinzi!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.