Spectacol american peste Ploiesti: Survol cu Apache si A-10

elicopterAmericanii au pus in scena un adevarat spectacol in zona Ploiestiului, condimentand “Marsul Cavaleriei” cu survolul orasului la foarte mica inaltime de catre elicoptere AH-64 Apache si avioane A-10 Thunderbolt.

Asadar, daca stati in Ploiesti sau imprejurimi, nu e nimic de speriat. Nu va invadeaza nimeni 🙂

Este vorba despre o demonstratie de forta (si de imagine) americana, care a trimis in mars pe drumuri publice mai multe zeci de blindate stationate la baza de la Mihail Kogalniceanu.

Aceste blindate trebuie sa ajunga la poligonul de la Cincu, acolo unde vor participa la un exercitiu destul de amplu.

Marsul Cavaleriei a fost supravegheat din cer de elicoptere Black Hawk, Apache si de avioane A-10, acestea survoland ore bune Ploiestiul. Si pentru ca exercitiul de imagine sa fie complet, americanii s-au oprit in parcarea unui mall 🙂

Ca impresii personale, atat Apache, cat mai ales A-10 sunt niste piese formidabile si inteleg de ce produc panica in randul inamicilor atunco cand apar pe campul de lupta.

Mai ales A-10, cu al sau suierat inconfundabil.

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CristianJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Au bombardat vre-o rafinărie?

Cristian
Guest
Cristian

Nu ne dau și noua una – doua escadrile de A-10 ? Gratis, asa cum le-au dat și la alții !!! Ca suntem aliați importanți, cu axa direct București Washington !!!!

Jap
Guest
Jap

Stai calm cristiane,gringo nu ne da nimic gratis,pasarea asta nu se da și nu se împrumută, “aliaţi” prietene ai băut apă de la robinet? Unde ai vazut alianță între stapîn și sclavii? Axă?