Home » Aviatie militara, featured, headline

Spectacol american peste Ploiesti: Survol cu Apache si A-10

13 May 2015 3 Comments

elicopterAmericanii au pus in scena un adevarat spectacol in zona Ploiestiului, condimentand “Marsul Cavaleriei” cu survolul orasului la foarte mica inaltime de catre elicoptere AH-64 Apache si avioane A-10 Thunderbolt.

Asadar, daca stati in Ploiesti sau imprejurimi, nu e nimic de speriat. Nu va invadeaza nimeni 🙂

Este vorba despre o demonstratie de forta (si de imagine) americana, care a trimis in mars pe drumuri publice mai multe zeci de blindate stationate la baza de la Mihail Kogalniceanu.

Aceste blindate trebuie sa ajunga la poligonul de la Cincu, acolo unde vor participa la un exercitiu destul de amplu.

Marsul Cavaleriei a fost supravegheat din cer de elicoptere Black Hawk, Apache si de avioane A-10, acestea survoland ore bune Ploiestiul. Si pentru ca exercitiul de imagine sa fie complet, americanii s-au oprit in parcarea unui mall 🙂

Ca impresii personale, atat Apache, cat mai ales A-10 sunt niste piese formidabile si inteleg de ce produc panica in randul inamicilor atunco cand apar pe campul de lupta.

Mai ales A-10, cu al sau suierat inconfundabil.

3 Comments »

  • Jap said:

    Au bombardat vre-o rafinărie?

  • Cristian said:

    Nu ne dau și noua una – doua escadrile de A-10 ? Gratis, asa cum le-au dat și la alții !!! Ca suntem aliați importanți, cu axa direct București Washington !!!!

  • Jap said:

    Stai calm cristiane,gringo nu ne da nimic gratis,pasarea asta nu se da și nu se împrumută, “aliaţi” prietene ai băut apă de la robinet? Unde ai vazut alianță între stapîn și sclavii? Axă?

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.