SUA fac cadou Egiptului inca 4 avioane F-16

F-16 egiptStatele Unite au facut, recent, un nou cadou Egiptului proaspat eliberat. Patru avioane F-16 au plecat din Fort Worth, Texas, catre Cairo, noua lor casa.

In timp ce o tara lipsita de importanta cum e, sa zicem la intamplare, Romania, se chinuie sa gaseasca niste amarate de sehasuri scumpe prin Portugalia, o alta tara, mai cu mot, primeste avioane de acelasi tip, mai noi presupunem noi, gratis!

Ei bine, e vorba de celebrul pachet de ajutor militar oferit de SUA catre Egipt dupa ce americanii au “eliberat” tara de dictatorul Mubarak.

Fox News anunta ca Egiptul primise pana acum 8 avioane multirol pana acum, si dupa aceasta livrare se poate mandri deja cu o escadrila de F-16. Iar lucrurile nu se opresc aici pentru ca, pana la finalul lui 2013, inca 8 avioane vor mai ajunge pe bazele africanilor.

Daca vreti ca toata aceasta poveste sa fie impachetata si mai frumos, va spunem ca, potrivit sursei citate, valoarea ajutorului american, adica a celor 20 de avioane, se ridica la un miliard de dolari.

Mean while, Romania will buy 12 planes with 670 million euros. Adica asta e o afacere!

VIDEO: Accesati acest link pentru reportajul americanilor

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of