Home » Aviatie civila, Aviatie sportiva, featured, headline

Targul de Aviatie Romaneasca – 20/21 aprilie, Bucuresti-Baneasa

19 April 2013 No Comment

targTargul de Aviatie Romaneasca poate fi, lesne, evenimentul care da startul programului show-urilor aeronautice din acest an. Desi nu vor evolua decat Hawks of Romania, va fi totusi spectaculos, mai ales ca in cadrul Targului sunt multe de vazut si de aflat.

“In zilele 20 si 21 Aprilie 2013, va asteptam in Parcarea Aeroportului International Bucuresti- Baneasa, intre orele 10.00-19.00

In data de 20, vom avea placerea sa asistam la un keynote sustinut de dl. Dr. Charles Pellerin, din partea NASA, lucru care a fost posibil cu sprijinul Agentiei Romane Spatiale (ROSA). Domnul dr. Pellerin este constructorul telescopului Hubble si persoana care a dezvoltat si implementat sistemul de management actual al NASA.

In ambele zile va exista si program de zboruri de acrobatie cu Hawks of Romania, si intentionam sa aducem spre expunere diverse tipuri de aeronave usoare si ultrausoare.

Fie ca va comercializa zboruri de agrement, servicii de instruire in aviatie (piloti, stewardese, ingineri, mecanici), machete si jucarii, consumabile, parasute, costume, ochelari, ceasuri, bilete la zboruri comerciale, servicii de consultanta, de mentenanta, constructii aeronautice civile sau doar isi va prezenta gama de servicii si activitatea proprie, fiecare companie va avea ocazia sa interactioneze direct cu publicul larg.”

Asta a fost prezentarea oficiala. Trebuie spus ca intrarea e libera si ca sunteti indemnati sa folositi mijloacele de transport in comun pentru ca zona Aeroportului Baneasa e foarte saraca in locuri de parcare.

P.S. Demonstratiile celor de la Hawks vor avea loc undeva intre orele 11.30 si 13.30, in functie de programul Aeroportului.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.