Home » Aviatie civila, featured, headline

Tarom anunta sase rute noi

15 May 2018 One Comment

Operatorul national, Tarom, a anuntat marti ca va lansa sase rute noi incepand cu data de 1 iulie.

Astfel, din Timisoara vor fi curse spre Paris, Stuttgart si Chisinau, din Cluj se va zbura catre Paris, din Sibiu se va zbura catre Stuttgart, iar din Constanta vom avea zboruri spre Chisinau.

Frecventele si preturile biletelor de pe noile rute vor fi anuntate in curand de Tarom.

Vestea ca Tarom isi mareste portofoliul de curse vine la putin timp dupa anuntul preluarii in leasing oprational a alte doua avioane Boeing 737-800, aparatele urmand a sosi in tara la inceputul lunii iunie.

One Comment »

  • Octavian said:

    Io, mare parlamentar PSD, afacerist cioroi abonat la contracte cu statu’, sunt pe deplin nemultumit de faptu’ ca, ca cursele Tarom nu sunt pe deplin optimizate. Nu exista cursa cu aeroplanul intre mahalaua Bucurestilor si satu’ Ciubaru din Teleorman de unde este mama. Astia nu si-au optimizat cursele de loc. Nu are de a face faptul ca la Ciubaru nu este aeroport… de mult am oferit ceva teren statului la modesta suma de 2 mil $ pe hectar sa construiasca aeroport acolo dorit de localnicii din zona.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.