Home » Aviatie civila, featured, headline

Tarom ar putea anunta rute noi in august. Baku, Erevan, Tbilisi si Odesa sunt pe lista

5 July 2018 3 Comments

Tarom ar putea anunta patru noi rute externe incepand cu luna august, potrivit directorului general Werner Wolff.

Baku, Erevan, Tbilisi si Odesa sunt destinatiile pe care operatorul national le vizeaza in acest moment, numai ca momentan nu avem nimic semnat.

“Cele patru rute sunt încă în discuţii cu partenerii noştri, sunt prevăzute în programul de vară, cel mai probabil din august. Vom deschide în acest an noi rute de zbor, interne şi externe. Din această vară, Tarom are zboruri directe spre Stuttgart, din Sibiu sau Timişoara şi la Paris, din Cluj şi Timişoara. De asemenea, am deschis rutele Cluj-Iaşi, Iaşi-Timişoara. Iar pentru acest sezon estival, Constanţa este conectată la Satu Mare, prin cursele Tarom”, a declarat pentru News.ro directorul general al Tarom.

In principiu, extinderea catre est nu este deloc rea, dimpotriva chiar. Asa cum s-a mai spus si scris pana acum, Tarom ar putea lucra la posibilitatea de a transforma Otopeniul in hub regional sau la aceea de a lega Estul de Vest pe calea aerului.

Oamenii cu bani din Ucraina, Georgia sau Armenia vor sa ajunga in Vestul Europei sau chiar peste Ocean, iar Tarom ii poate duce fie pana la destinatii, fie pana la marile hub-uri europene ce asigura legaturi continentale.

3 Comments »

 • nlg said:

  Asa au mai deschis si Chisinau/Timisoara – Constanta si le-au anulat cand n-au venit pasagerii!

 • Augustus said:

  Eu sunt mare senator și sunt enervat de faptul ca ăștia nu deschid odată deși le-am solicitat între București și comuna Ciorogârla de unde e mama mea. La inițiativa cărui politician s-au găsit bani pentru aceste rute ca să îl fac dușmanul meu personal. Și dacă tot deschidem aceste rute când introducem și Tashkent, Almaty, Ashkabat, Bishkek și Dushanbe în circuit???
  Nu de alta, da să fie tot clubul dictatorilor (pardon prieteni a-i PSD și dușmani a statului paralel) legat de mahalaua București.

 • Cezar said:

  Pe cand o ruta Romania – Canada a Tarom?

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.