Home » Aviatie civila, featured, headline

Tarom poate scapa de cele doua A310: Le transforma in avioane prezidentiale

26 May 2015 No Comment

Clipboard01Tarom ar fi gasit solutia perfecta pentru a scapa de cele doua avioane Airbus A310 la care vrea sa renunte in perioada imediat urmatoare: le transforma in aeronave de protocol pentru presedinte, premier si alti oficial cu chef de calatorit pe banii contribuabililor.

Potrivit TVR, cererea presedintelui Iohannis de a avea o aeronava prezidentiala ar putea primi un raspuns pozitiv mult mai repede decat se astepta, prin achizitionarea celor doua Airbus-uri de la Tarom.

Sursa citata sustine ca operatorul national nu doar ca va vinde avioanele, se vorbeste despre un pret de 4 milioane de euro per bucata, ci este gata sa le si gareze, intretina si opereze. Contra cost, evident.

Si ca sa nu avem iarasi discutii inutile, iata de ce scriem noi ca vrea sa scape de Airbus-urile A310. Ii dam cuvantul lui Christian Heinzmann:

“Cele două Airbus A310, în cel mult doi ani, nu vor mai exista în flota TAROM din cauza costurilor de întreținere.”

Curiozitatea mea este cine si cum va administra cele doua avioane. Sau oricare avioane vor fi cumparate de Guvern pentru calatoriile baietilor alesi. Asta pentru ca, daca ne amintim bine, Romavia a cam intrat putin in faliment acum aproape un an.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.