Tarom ramane fara al patrulea director general din 2017

Tarom traverseaza o perioada extrem de dubioasa, al patrulea director general parasind functia in acest an. Ultima pe aceasta lista este Ileana Daniela Dragne, care a demisionat miercuri dimineata.

“Ieri dimineață Daniela Dragne și-a dat demisia, motivul invocat fiind problemele personale. Luni se întrunește Consiliul de Administrație pentru altă nominalizare”, au spus surse din cadrul companiei pentru Agerpres.

Dragne a ajuns la conducerea companiei ca director general interimar, ea inlocuind un alt director general interimar, pe Florin Susanu. In acest an s-au mai perindat pe la conducerea companiei Dan Plaveti și Eugen Davidoiu.

Framantarea asta la nivel inalt vine in timp ce Tarom se gaseste in plin proces de evaluare, aceasta procedura fiind urmata de o reorganizare ce vine la pachet cu concedieri in masa. Sau asa se pare.

Din punctul meu de vedere, plecarile pe nepusa masa de la conducerea Tarom au legatura cu aceste procese de evaluare si reorganizare, in sensul ca nu exista un om care sa-si asume ce va urma.

De notat este ca prin Consiliul de Adminsitratie, acolo unde fostul Cuc de la Transporturi a bagat-o inclusiv pe duduia care-a propagandit la romaniatv, nu se umbla, oamenii fiind destul de puternici pe pozitii. Si ma tem ca acolo se va decide reorganizarea, directorul general fiind doar ala care va fi bagat in fata pentru a-si asuma ceva.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tauteanu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Tauteanu
Guest
Tauteanu

Asta e – cand numirile se fac pe considerente politice si nu de maxima competenta in sectorul de Stat. Cunosc director de Aeroport care avea competenta, avea cusuri de management pentru marile aeroporturi, terminate in Malayesia si la un alt institut, facultate de marca in acest domeniu in Krems, Austria, stie sase limbi dar a fost inlaturat pe consideretul politic, azi fiind somer. Cam asa merge si la Transelectrica si mai la toate. Apoi apar gauri in economie, apar nemultumiri si somajul sau pur si simplu ruinarea segmentelor importante in economia Tarii…..”Prietenii Stiu de Ce!”