Tarom vrea sa inchirieze doua avioane: Boieng 737 sau Airbus A320

Tarom intentioneaza sa inchirieze doua avioane in perioada imediat urmatoare, vizate fiind Boeing B737 si Airbus A320.

Anuntul a fost postat deja pe site-ul Tarom si suna ceva de genul: “Compania TAROM anunta inceperea procedurii privind operatiunea de inchiriere in regim de “dry lease” a doua aeronave de tip Airbus A320 sau doua aeronave de tip Boeing 737 cu urmatoarele caracteristici”

Caracteristicile sunt descrise in continuare, data limita fiind 3 martie.

“Ofertele trebuie transmise catre TAROM in regim de urgenta, pana la data de 03.03.2017, prin e-mail la adresa aircraft@tarom.ro. De principiu, acestea mai pot fi transmise si ulterior acestei date pana la momentul retragerii anuntului de pe site-ul TAROM.”

Treaba asta mi se pare ceva mai mult neprofi. Adica imi imaginez companii mari de leasing intrand pe site-ul Tarom, ala foarte modern de altfel, si frecadu-si mainile lacome la gandul ca pot inchiria pe maxim sase ani doua avioane practic low-cost.

Eu imi imaginam ca in situatiile de genul asta cumparatorul transmite o cerere de oferta catre leaseri, astia sar cu ofertele, in cazul ideal se bat in oferte, si toata lumea castiga. Asa, cu “intrati la noi pe site si dati-ne mail cu oferta” mi se pare pur romanesc.

Dar poate sunt eu prea pricinos.

11
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Mig-21 LanceRNeacsu GabrielLaCuscaPSDRaptorLanceR Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Sunt pt Romanian Air Force One?

Jap
Guest
Jap

Se apropie paștele,sunt pt ‘căpșunarii’?

Raptor
Guest
Raptor

Nu bre, unul la senat si celalalt la camera ca vacanta parlamentara e lunga, iar pana atunci se familiarizeaza si kilotzii cu iele.

Raptor
Guest
Raptor

Era mai simplu prin ordonanza de urgenta, da la astea nu e bine ca iese lumea in strada (sanki, e mai cald afara ca in casa si au gasit motiv sa se adune cu ordonanta, plus ca astia de la corporatii e putori mari ca daca ar fi patrioti si harnici ar fi bugetari si n-ar servi prostii din astea cu proteste in timpul orelor de munca, sau dupa si apoi sa fie obositi a 2-a zi la lucru)

LaCuscaPSD
Guest
LaCuscaPSD

Nau bani sa le cumpere ???

Mig-21 LanceR
Guest
Mig-21 LanceR

Te-a facut ma-ta cretin bai asta cu cusca ta… Ti-am mai văzut postările si pe alte site-uri. Cand te speli…nu te mai spala si pe creier, ca gândesc altii pt tine

Neacsu Gabriel
Guest
Neacsu Gabriel

Suntem socialisti asa ca pariez pe autobuzele zburatoare.

Mig-21 LanceR
Guest
Mig-21 LanceR

Ce s-a intamplat cu Airbusurile 310 iesite din uz de la Tarom? Nu pot fi ele transferate in flota prezidentiala?