The s… just got real: Rusia a trimis Su-35 in Siria

su35Asa cum se astepta si anticipa, Rusia a trimis recent patru avioane Su-35S in Siria, pentru misiuni de lupta si promovare la export.

Cele patru avioane executa misiuni de escorta a bombardierelor care aplica lovituri aeriene “teroristilor”, insa foarte probabil nu fac altceva decat sa testeze ce e de testat in conditii reale de conflict.

Agentia Interfax scrie ca este vorba despre avioane “proaspete”, din cele livrate in ultimele luni ale anului trecut.

Asa cum am mai scris aici, mie mi se pare ca rusii risca destul de mult, desi nu ma indoiesc ca vor utiliza Su-35S doar in conditii de maxima siguranta pentru avion.

Risca mult pentru ca au putine, pentru ca se chinuie cu ele la export, iar in caz de conflict cu gravitatia din diverse motive, de la gloante rebele si ratacite pana la probleme mecanice, as crede ca singurul contract de export va fi cel chinez.

Pe de alta parte, daca totul va decurge bine, nu ma indoiesc ca Su-35S va primi un rol tot mai amplu in misiunile din Siria. Asa cum nu ma indoiesc nici de faptul ca turcii, americanii si cine mai zboara pe-acolo il vor observa si testa destul de serios.

9
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CezarMig-21 LanceRLanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Parcă acum 2 luni am zis că ivanii (’35) și chinezii (j-31)vor venii în siria și mai luat la mișto,văd cămi dai dreptate pînă la urmă. Crezi că ivanii lau făcut doar pt. Paris air șou,e o pîine de mîncat în siria,cum ai zis și tu. De riscat nu riscă nimic fratelo, TURCII N-AU CU CE. Asta nui su-24,ie dă best of dă best mîncațiaș. Chinezii au fost primii care lau cumparat iar iadul e plin de draci care jinduiesc după el. Forța fie cu tine.

Jap
Guest
Jap

Se punea ‘problema’ săl trimite în siria dar nai aflat tu,iar despre j-31 mai așteaptă puţin.

Mig-21 LanceR
Guest
Mig-21 LanceR

su35… partz. s-au kkt toti pe ei de frica datorita lui su 35 partz. nu valoreaza nimic, poate doar in ochii rusilor… ma gandesc k vor sa-l testeze, nu sa dea cu el de pamant…

Jap
Guest
Jap

@mig 21.de la începutul anului sau pierdut 2f-16,culmea chiar pe timp de pace. @lancer.amigo j-31 a trecut de la stadiul de prototip-teste la serie,păcat că nai aflat pînă acum. Forța fie cu tine.

jap
Guest
jap

Nu.