Home » Aviatie sportiva, featured, headline

Tomi Coconea, cel mai iubit concurent de la Red Bull X-Alps | Video

20 July 2013 No Comment

tomi parapantaTomi Coconea a incheiat editia 2013 a Red Bull X-Alps pe locul 10, insa a fost castigatorul detasat la capitolul “priza la public”. Sportivul roman a fost si este, de departe, cel mai apreciat si mai iubit concurent de catre publicul spectator.

Coconea a terminat cursa cu un mars istovitor, 130 de kilometri alergati intr-o singura zi. A facut-o ca intotdeauna, senin, cu zambetul pe buze, bucurandu-se de fiecare clipa petrecuta in cadrul X-Alps. Uimitor este faptul ca n-a fost singur, fiind insotit de prieteni, sustinatori, simpli fani, care au dorit sa fie alaturi de roman pe ultima parte a traseului.

Nu mai putin 20 de masini si alte cateva zeci de oameni au format un adevarat convoi in spatele sportivului nostru.

Iar cand Tomi a ajuns, in sfarsit, la Peille a fost o explozie de bucurie de care nici macar castigatorul din 2013 n-a avut parte. Pentru ca nu pot explica mai bine decat au facut-o cei de la Red Bull, iata ce spun strainii despre al nostru reprezentant:

“This is Coconea’s fifth Red Bull X-Alps and he has somehow captured the imagination of not only Romania but everyone who follows the race. Perhaps it’s his utterly uncrushable spirit, or his humbleness with his supporters, or just the quiet way he just carries on.

Whatever the reason, Coconea got the biggest reception of any athlete by far when he finally summited Peille. The atmosphere just crackled.”

Pe final, cateva cuvinte de la Tomi insusi:

“Acum stau pe plaja la Monaco si stau sa va citesc mesajele voastre emotionante si superbe vreau sa va marturisesc puterea din cursa care am avut o nu a fost doar a mea, a fost si a voastra . M-ati impins de la spate si mi ati dat putere si vreau sa va multumesc din suflet si datorita voua am ajuns la final. Va iubesc!”

Iata cum a fost intampinat Tomi la sosirea in Peille.

Si iata sosirea oficiala, la Monaco:

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.