Trump vrea in continuare Super Hornet: A big order, it’s gonna be yuuuuuge

Presedintele ales dracu’ stie cum al Statelor Unite, the Donald Trump, o arde in continuare ca imparatul si vrea sa impuna Super Hornetul in fata prea scumpului F-35.

The Donald a fost plimbat de Boeing la prezentarea oficiala a lui 787-10 si n-a scapat ocazia de a vorbi din nou despre cat de bun e Super Horner comparativ cu F-35.

Ba chiar a si promis o comanda mare de avioane de lupta produsa de Boeing, insa numai daca LM nu va continua procesul de ieftinire a 35-ului.

“We are looking seriously at a big order. We’ll see how that [goes]”, a spus Trump, care a mai bagat si niste glumite despre boss-ul Boeing, Dennis Muilenburg.

Din cate se pare, the Donald ar vrea Super Horneturile pentru US Navy, care sa le foloseasca in loc de F-35C. Ideea e insa ca omul n-a intrebat pe nimeni si pare ca merge pe tehnica impunerii.

Asta pentru ca nu cu mult timp in urma, Navy’s director of air warfare – Rear Adm. DeWolfe Miller, a spus cu subiect si predicat ca US Navy vede Super Horner si F-35C ca avioane complementare, care ar putea echipa foarte bine si eficient escadrilele ambarcate.

Un alt aspect este ca the Donald vorbeste si tot vorbeste, insa concret n-a intreprins nimic pana acum. Bine, zid, imigranti, chestii, insa in ceea ce priveste F-35 nu exista o piedica oficiala pusa de presedintele ales dracu’ stie cum.

Se anunta deci o perioada interesanta, mai ales ca, din cate vad, LM presteaza bine pe partea de exporturi, prezentand tot mai des despre cum isi primesc partenerii straini partile lor din programul 35 si cat de multumiti sunt.

16
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
CezarMig-21 LanceRLanceRJapȘtefan Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
TigrulArkan
Guest
TigrulArkan

“Presedintele ales dracu’” Vorbeste frumos,cu respect .
rrromule…
Ps .Ministrul ala ,al Romaniei mai traieste de 2/3 luni?? ca nu sa exprimat deloc/concret !

Ștefan
Guest
Ștefan

Pentru haterii de F-35 (pe care i-am văzut destul de activi în ultimul articol despre multirolul stealth american) am câteva lucruri de zis: 1. F-35 nu e de loc scump. In 2011 vice amiralul David Venlet estima F-35 la un cost unitar de 126.6 mil $. In 2014 SUA comanda al 6-lea lot de F-35 care includea avioane pentru SUA, Italia si Australia. Costul unitar pentru F-35A a fost de 100.8 mil $, pentru F-35B a fost de 108.5 mil $ iar pentru F-35C a fost de 120 mil $. In 2013 Olanda a cumparat 37 F-35A pentru 4 mld… Read more »

Mig-21 LanceR
Guest
Mig-21 LanceR

Presa e plina de rahat, iar tie daca-ti place sa servesti e plăcerea ta… Nu mai stau sa-ti demontez ineptiile ca fac febra la degete însă iti servesc niste certitudini, poate mai cauti si citesti: F-35 are capacitatea de supercruise, adica viteza supersonica dar NU la viteza maxima, mai ales încărcat. Si poate ne spui ce compari, F-35 încărcat maxim in configuratie stealth, adica 2 Aim120 si 2 Sidewindere? Sau încărcat maxim cu acrosaje externe? Ca e o diferenta cam mare si nu îl poti compara cu F-16 decât in varianta a doua. F-16 încărcat are viteza maxima de M… Read more »

Jap
Guest
Jap

Președintele SUA Donald Trump,a fost ales democratic,cum e la noi cu iohănescu. Recent canadienii au dat comandă de 18F-18,că s-au săturat să aștepte 40 de ani pînă le vine prima escadrilă.

TigrulArkan
Guest
TigrulArkan

Pai ca in Romania asteptam inca a 2 escadrila de F16 la mana 2/3 .Dracu greu de gasit asa vechituri,..Asta ma mira pe mine nu ca Canada trebuie sa mai astepte pentru un avion nou ca f35…

Ștefan
Guest
Ștefan

Ce să aștepte domne’ că nici nu au dat comandă de F-35. Ziceau că ei nu au nevoie să bombardeze fără să fie văzuți așa că ia avioane convenționale.