Uite o idee: Sa zboare romanii cu F-16 americane!

Nu trece saptamana si apar noi idei, care mai de care mai amuzante, daca n-ar fi triste, legate de soarta pilotilor romani de supersonice.

Bunaoara, generalul (r.) dr. Constantin Degeratu, fost sef al SMG, crede ca n-ar strica daca americanii ar disloca in Romania cateva escadrile de F-16. Si daca LanceR-ele noastre n-or sa mai zboare mult, acelasi general crede ca americanii nu s-ar supara daca pilotii romani ar vrea si ei sa zboare cu bilocurile lor. Pe locurile din spate, doar cat sa nu-si iasa din mana.

Binenteles ca fost sef al Armatei nu ar zice nu daca Romania ar cumpara vreo 24 de bucati de F-16. Musai noi si musai F-16. Asta recunosc ca n-am inteles-o, o avea legatura cu parteneriatul ala strategic in urma caruia tara noastra a castigat haaaaaaat, vreo 30 de milioane de dolari din vanzarea de armament.

In stirea originala se scrie ca “generalul Degeratu a avut un argumentat şi analitic discurs privind efectele reuniunii aliaţilor, pe plan european şi global.” Eu unul, imi rezerv dreptul de a ramane rezervat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.