Home » Aviatie militara, featured, headline

Uite o idee: Sa zboare romanii cu F-16 americane!

29 May 2012 No Comment

Nu trece saptamana si apar noi idei, care mai de care mai amuzante, daca n-ar fi triste, legate de soarta pilotilor romani de supersonice.

Bunaoara, generalul (r.) dr. Constantin Degeratu, fost sef al SMG, crede ca n-ar strica daca americanii ar disloca in Romania cateva escadrile de F-16. Si daca LanceR-ele noastre n-or sa mai zboare mult, acelasi general crede ca americanii nu s-ar supara daca pilotii romani ar vrea si ei sa zboare cu bilocurile lor. Pe locurile din spate, doar cat sa nu-si iasa din mana.

Binenteles ca fost sef al Armatei nu ar zice nu daca Romania ar cumpara vreo 24 de bucati de F-16. Musai noi si musai F-16. Asta recunosc ca n-am inteles-o, o avea legatura cu parteneriatul ala strategic in urma caruia tara noastra a castigat haaaaaaat, vreo 30 de milioane de dolari din vanzarea de armament.

In stirea originala se scrie ca “generalul Degeratu a avut un argumentat şi analitic discurs privind efectele reuniunii aliaţilor, pe plan european şi global.” Eu unul, imi rezerv dreptul de a ramane rezervat.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.