Home » Aviatie militara, featured, headline

Ultimele 3 F-16 ajung in tara pe 27 septembrie

3 September 2017 5 Comments

Ultimele trei avioane F-16 comadate de Romania din Portugalia vor ajunge in tara in data de 27 septembrie, la un an de la momentul in care primele sase aparate puneau rotile pe pista de la Borcea.

“În data de 27 septembrie vom aduce încă trei avioane și completăm escadrila de 12, cu F-16”, a anuntat recent ministrul Apararii, Adrian Tutuianu.

Dupa ce ultimele trei avioane vor ajunge pe Borcea, Romania va avea o escadrila completa de F-16.

Ramane de vazut daca oficialii MApN ne vor lasa sa participam la eveniment sau daca, asa cum ne-am obisnuit deja, vom fi lasati pe la garduri.

5 Comments »

 • Jap said:

  Prima oară au zis că ultimele 3F-16 (să dea domnul să fie ‘ultimile’) vor sosi pe 15 martie,apoi au zis 15 iunie,după aia au zis pe 15 septembrie,acum s-a mutat pe 27 septembrie. Cu voia domnului, În ritmul ăsta pînă la 31 decembrie,să avem parte de ele.

  • LanceR said:

   N-a zis nimeni, pinocchio 🙂 De cand au venit primele avioane anuntul oficial a fost ca ultima transa de trei vor ajunge in tara peste un an. Apoi a venit adelin pestisor, super informat, care a dat duma aia cu martie si toata lumea a luat-o de buna, iar de iunie probabil ca ai visat.

   Vor veni pe 27 🙂

 • Cezar said:

  @LanceRe,

  E gata articolul ala despre F 35? PS Ai citit despre microsupersonicul INCAS? Bagi si tu ceva aici sa discutam si noi pe tema asta? 🙂

  • LanceR said:

   O sa fie azi F-35, din pacate muncim si nu prea avem timp. Despre microavionul nu stiu inca nu-s convins daca e ceva de scris. Vedem 🙂

 • Mihai T. said:

  Aham, well, sau mai bine zis ei bine, poate ne ajuta bunul Dumnezeu si vointa extraordinara a ROAF sa ne stranga cu mic cu mare pe 27.09 la Borcea pentru ziua portilor deschise. Ce frumos ar fi!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.