Home » Aviatie civila, featured, headline

Un avion ultrausor a aterizat fortat in judetul GiurgiuUltralight airplane emergency landed in Giurgiu county

31 March 2014 5 Comments

avion micUn avion ultrausor privat a aterizat fortat in judetul Giurgiu, intre localitatile Uzunu si Mihai Bravu. Incidentul a avut loc duminica.

In aparatul de zbor, un Ikarus C42, inmatriculat YR 5153, se aflau doua persoane – pilotul, in varsta de 65 de ani, si ginerele sau, un cetatean american.

Din primele informatii, pilotul a luat decizia de a ateriza de urgenta deoarece a observat ca motorul are probleme. La fata locului au ajuns si echipajele de urgenta, insa cele doua persoane au refuzat sa mearga la spital, neacuzand probleme medicale.

O ancheta a fost demarata imediat sub conducerea unui procuror.

Dupa ce s-au facut masuratorile de rigoare si s-a fotografiat cu atentie locul aterizarii fortate, avionul a fost demontat si transportat la una din companiile proprietarului.

Imagini cu avionul gasiti pe pagina de Facebook a Aviatia Magazinavion micA private ultralight airplane performed an emergency landing next to Uzunu and Mihai Bravu villages, in Giurgiu county. This incident took place on sunday.

In the Ikarus C42 plane were two men – a 65 years old pilot and his son in law, a 35 years old american citizen.

It appears that the pilot took the decision to land after he realized that the airplane’s engine has an unknown malfunction.

After the ultralight airplane was photographed and measured, it was dismantled and loaded in a truck.

You can see some photos with the plane on Aviatia Magazin Facebook page.

5 Comments »

 • Jap said:

  Dacă sar respecta toate normele nu am avea atitea accidente,ati auzit de noul plan de înzestrare : 60 de gripen noi fabricate la craiova, 3 submarine noi de la francezi, 4 corvete britanice, 360 de taburi noi fabricate in tara, 260 de tancuri noi fabricate in tară, cresterea treptata a numarului de angajati ai mapn pîna la 240 000 în urmatorul an, 5 la sută din pib pt. armată.

  • Cezar said:

   Azi e 1 aprilie….era gata gata sa te intreb de unde ai auzit!? 🙂

 • Jap said:

  Era frumos ca politruci nostri sa aiba coloană vertebrală,fiind 1 aprilie …

  • Admin said:

   Politrucii sunt trimisi in parlament de… noi toti. Inainte sa dam vina pe ei, ar trebui sa ne uitam bine in oglinda, sa ne gandim pe cine am votat sau de ce n-am fost la vot.

   Credeti ca daca vine un candidat care spune ca va face totul pentru ca armata sa cumpere tehnica moderna va fi votat? Eu zic ca nu, vor fi votati tot cei care dau mici, bere, plase si calendare gratis…

 • Jap said:

  Ai dreptate,prostimea este prostită și ei se rotesc la guvernare de 24 de ani și nu permit pe alţi la guvernare.(cașcaval)

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.