Home » Aviatie civila, featured, headline

Un avion utilitar An-2 a aterizat fortat langa Strehaia | Video

10 May 2013 One Comment

an-2Un avion utilitar Antonov An-2 a aterizat fortat, vineri, in apropierea localitatii Ciochiuţa, de langa Strehaia, judetul Mehedinti.

Din primele informatii, se pare ca aparatul, care apartine societatii timisorene S.C. Aero Scoroget S.R.L. este imatriculat YR-LRA, efectua un zbor pentru a stropi cu insecticid campurile din zona cand echipajul a sesizat o problema.

Comandantul a decis sa aterizeze fortat si a facut-o foarte bine, nici el si nici ceilalti doi oameni aflati la bord nefiind raniti.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, insa, din fericire, nu a fost nevoie de interventia lor decat in mica masura. Pompierii au avut putin de lucru, ei luand masuri pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

Din imaginile survenite de la fata locului, Antonovul a suferit avarii destul de mici, singurele probleme vizibile fiind ruperea trenului de aterizare principal de pe partea stanga si avarierea aripii stangi.

Iata si clipul video, via Romania TV

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.