Home » Aviatie civila, featured, headline

VIDEO | Un Boeing 737 al Blue Air a revenit pe Otopeni cu probleme la motor

29 June 2017 2 Comments

Foto: Jet Photos

Un Boeing B737-400 al celor de la Blue Air a revenit pe Otopeni la putin timp dupa decolare cu probleme la motor.

YR-BAO, avion cu o vechime de 26 de ani, trebuia sa efectueze cursa 0B9247 București – Palma de Mallorca, insa la nici 10 minute de la decolare comandantul a declarat starea de urgenta.

“Cursa 0B 9247 București – Palma de Mallorca, aparţinând companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București la ora 09.00. După decolare, la ora 09.09, comandantul aeronavei a declarat urgență, din motive tehnice.

Imediat, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgență, conform procedurilor standard. Aeronava a aterizat în siguranță, la ora 09.41. La bord se aflau 135 de pasageri și echipajul. Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfășoară în condiţii normale”, a precizat Serviciul Comunicare Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Cei de la Blue Air au venit la randul cu un comunicat anuntand ca au fost semnalate probleme la parametrii motorului.

“Din primele informaţii primite de la echipaj se pare că a fost vorba de o semnalizare neconcludentă a parametrilor de funcţionare a unuia dintre motoarele aeronavei. Pentru a evita disconfortul unor probleme pe parcursul zborului, sau la zborul de retur, comandantul aeronavei a decis să se întoarcă la Otopeni, aeroport unde dispunem de echipe tehnice care să verifice amănunţit aeronava”, arată un comunicat Blue Air.

Pasagerii au fost debarcati in siguranta si asteapta acum o alta aeronava Blue Air care sa efectueze cursa spre Palma de Mallorca.

2 Comments »

  • cristian said:

    Prostovanul sau prostovanca si-a scapat telefonul din mana exact atunci cand nu trebuia !!

  • Cezar said:

    Dar de aia cu baba senila din China ce ziceti? Intr-un ritual de aducere si chemare a norocului, o babaciune de 80 de ani a aruncat monede in motorul avionului in perioada inbarcarii. Norocul a fost ca o parte dintre pasageri a vazut ceea ce s-a intamplat si a anuntat echipajul care a consemnat aeronava la sol. Dupa verificari amanuntite care au durat 7 – 8 ore, constand in demontarea motorului, au gasut cateva monede pe jos si una in motor, dupa ce l-au desfacut bucata cu bucata.

    Valoarea insumata era de cativa centi. Asta da noroc! :)))))

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.