Home » Aviatie civila, featured, headline

Un Boeing al Tarom s-a intors pe Otopeni cu un geam fisurat

26 April 2018 No Comment

Un Boeing 737-700 al companiei Tarom a revenit pe Aeroportul Otopeni la o ora de la decolare cu un geam fisurat.

Avionul inmatriculat YR-BGG (17 ani vechime) a decolat joi dimineata spre Barcelona, insa a revenit la Bucuresti in momentul in care s-a constatat ca exista o usoara fisura la unul dintre geamuri.

“Cursa TAROM ROT 421 Bucureşti – Barcelona, de astãzi, 26 Aprilie 2018, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700 (YR-BGG), care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49, s-a întors din drum dupa aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţã la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială. Ne scuze pentru inconvenient, şi vă reamintim că prioritatea Companiei TAROM este siguranţa şi securitatea pasagerilor şi echipajului său”, se arata in comunicatul Tarom.

Din nou vreau sa remarc faptul ca, desi apar incidente si la companiile romanesti, acestea sunt rezolvate fara ca siguranta pasagerilor sa fie pusa in pericol in vreun fel.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.