Home » Aviatie civila, featured, headline

Un roman, presedinte al Star Alliance

4 December 2012 No Comment

Calin Rovinescu, presedinte si CEO al Air Canada, canadian de origine romana, a fost ales presedinte al Star Alliance, cea mai mare alianta a companiilor aeriene de pe planeta.

Romanul care si-a construit cariera in Canada ii urmeaza in aceasta functie lui Rob Fyfe, CEO Air New Zealand.

“In numele tuturor membrilor Star Alliance ii multumesc lui Rob pentru dedicarea, suportul si leadership-ul sau care au dus aceasta alianta inainte, reusind in acelasi timp sa intareasca relatiile dintre parteneri. Intr-adevar, cu totii am avut beneficii in urma prezentei lui Rob in aceasta functie. Dupa o prezenta de sapte ani, plina de succese, ca si CEO al Air New Zeeland, Rob a decis sa se retraga la finalul acestui an, dar suntem siguri ca mostenirea lui va dainui”, a spus Rovinescu.

Calin Rovinescu si-a expus apoi si o parte din planurile pe care le are ca si presedinte al Star Alliance.

“Parteneriatele sunt esentiale pentru a avea succes in aceasta afacere si putine parteneriate au fost atat de benefice pentru membri si clienti cum a fost Star Alliance. Este hotararea mea sa continuam sa cimentam cooperarea comerciala intre membri si sa ne intarim pozitia de lider al retelei de operatori aerieni”, a mai spus Rovinescu.

Ca si Chairman al Star Alliance Chief Executive Board (CEB), Calin Rovinescu va conduce cele doua sedinte anuale ale boardului si va fi purtatorul de cuvant al acestuia.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.