Home » Aviatie militara, featured, headline

VIDEO | Ce-a vrut sa faca domnu’ cu Su-27?

23 November 2016 4 Comments

suhoiUn nou clip video din Ucraina prietena si aliata si-a facut aparitia pe netul cel lung si larg si nu pot sa nu ma intreb ce-a vrut domnu’ de la mansa.

Povestea clipului e simpla. O celula de Suhoaie incearca o trecere la joasa inaltime pe deasupra pistei, numai ca, in momentul in care trebuia sa degajeze, unul dintre piloti trage de mansa stanga si vine peste breteaua pe care se aflau cameramanul de ocazie si mai multi gura-casca.

Suhoiul face un viraj care mie mi se pare extrem de periculos, cu planul drept la vreo doi metri de beton, dupa care se inalta, nota-bene cu maximalul, fara fortaj, spre bucuria celor de jos.

Intrebarea pe care mi-o pun este ce-a vrut sa faca domnu’? Omul e atat de bun pilot incat a venit in viraj la cativa metri de sol? A vrut sa faca ceva si a “scapat” avionul, reusind totusi sa il redreseze? WTF?

4 Comments »

 • Vali said:

  Cred ca este vorba de inconstienta dublata de noroc…

 • Jap said:

  ‘prieteni și aliaţi noștri’ you ar so funny lanceRe,in care univers paralel mîncațiaș? Ăștia nu se lasă pînă nu dă cu unul de pămînt sau de beton.

 • Tokarev_TT said:

  Cred că exista oarece vodkă la bord,aşa,de încălzire…..

 • Corny said:

  Cred ca e bune

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.