Home » Aviatie militara, featured, headline

VIDEO | Englezii s-au dat cu Eurofighterele pe langa Kuznetsov

30 January 2017 9 Comments

Copaia Admiral Kuznetsov se intoarce acasa dupa primul voiaj de lupta din cariera sa, unul in care a dat la pesti doua avioane, iar englezii au decis sa marcheze momentul.

Astfel, in timp ce grupul de lupta al Kuznetsovului dadea cu fum gros prin Canalul Manecii, o triula (adica trei avioane 😛 ) de Eurofighter Typhoon britanice a pus-o de-un scurt survol.

Si ca sa fie treaba misto, englezii, baieti faini, s-au si filmat si pozat. Ca nu se stie daca dupa aventura siriana Kuznetsovul va mai iesi din port.

Rusii s-au ofuscat si au zis ca britanicii au cheltuit inutil niste bani escortandu-le grupul de lupta desi nu era nevoie. Cu toate acestea, se pare ca de pe Kuznetsov n-au decolat nici mustele. O fi un semn ca nu vor sa transforme vreun Suhoi in recif si in Canalul Manecii?

Oricum, chestia asta a englezilor a fost in primul rand una de PR, iar in al doilea rand una de testare, pentru a vedea cum reactioneaza sistemele rusilor, dar si ale lor, in caz de.

Noi ramanem cu niste poze interesante si-un clip video dragutel.

9 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.