Home » Aviatie militara, featured, headline

VIDEO | F-22, din nou in Europa

13 April 2016 8 Comments

f22Raptorii incep sa se invete cu aerul european si au ajuns din nou pe “batranul continent”, in prima faza in madrul Regat Unit.

Patru avioane F-22 apartinand 95th Fighter Squadron de la Tyndall Air Force Base, Florida, au ajuns recent la baza aeriana RAF Lakenheath pentru o misiune de durata in Europa.

Iar ca surpriza sa fie si mai mare, Raptorii nu vor face prea multi purici in Anglia, urmand a-si continua drumul spre centrul continentului. Poate si mai spre est?

“Avioanele multirol de generatia V vor fi trimise si in alte baze NATO pentru a maximiza posibilitatile de antrenament, pentru a reafirma angajamentele fata de aliatii NATO si pentru a descuraja orice actiune ce poate destabiliza securitatea regionala”, se arata intr-un comunicat al USAF.

Pariaza cineva ca vedem Raptori la Mihail Kogalniceanu? 🙂

8 Comments »

 • Cezar said:

  Nu-i exclus! 🙂

 • V said:

  Pana nu terimina pistele de la Fetesti si Luna nu prea cred.

 • Jap said:

  Raptorii au venit pt. samitul Nato din polonia. Lancer-e pe ivani nu-i descurajezi cu 4 rapandule expirate,ți-am mai zis că acum 1 an jumate în urmă în pacificul de N,su-35 a făcut inrtrucție cu f22. Forța fie cu voi. PS. Am o damigeană de vin.

  • LanceR said:

   Nu te mai inflama din nimic, n-am zis eu ca vin pentru descurajare, a zis USAF-u’. Iar de instructia aia, da, am vazut mig-ul 27 din Top Gun 😀

  • jiji said:

   cand ai vazut su-35 cum faceau instructie in Pacific cu Raptoru faceai cumva respiratie gura la gura damigenei aleia?

 • Jap said:

  Păcat că n-ai văzut pe ’35 cînd făcea instrucție cu raptoru.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.