Home » Aviatie militara, featured, headline

VIDEO | Patru Eurofightere pe Kogalniceanu

24 April 2017 7 Comments

Cele patru avioane Eurofighter Typhoon ale Royal Air Force au pus rotile pe pista aeroportului Mihail Kogalniceanu, de langa Constanta.

Micul comunicat oficial:

“Patru aeronave Typhoon ale Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii au aterizat, astăzi, la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu.

Detașamentul britanic format din aproximativ 150 de militari (piloți și personal tehnic) cu aeronave Typhoon, vor executa misiuni de poliție aeriană, în perioada 1 mai – 31 august, alături de aeronavele MiG-21 LanceR și militarii Forțelor Aeriene Române.

Misiunile de poliție aeriană desfășurate în comun vor contribui la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, precum și la consolidarea interoperabilităţii dintre forțele aeriene române și
britanice.”

Speram ca ai nostri sa anunte si ei treaba asta, care e importanta. La o invitatie pe aeroport pentru a marca momentul sosirii recunosc ca imi cam luasem gandul. Dar macar o comunicare de genul “maine dupa-amiaza vin aia de pe insula”. Sau macar un “peste 4-5-6-7 ore vor veni oamenii aia”. Insa nimic-nimic. Comunicarea oficiala a MApN a inceput cu “au venit”. Multumim frumos!

Iarasi o sa-mi atrag critici si priviri si comentarii rautacioase, dar nu se poate asa ceva. Probabil ca va fi o zi pentru media saptamana asta, acolo unde din nou unii nu vor fi invitati, insa din punct de vedere al comunicarii e dezastru.

7 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.