Home » Aviatie militara, featured, headline

VIDEO | Suhoi Su-25 rusesc doborat de rebeli in Siria

3 February 2018 5 Comments

Rusia a mai pierdut un avion in Siria, rebelii care lupta contra regimului Assad reusind sa doboare un Suhoi Su-25 in provincia Idlib, din nordul tarii.

Site-urile de socializare au fost luate cu asalt de clipuri video in care se vede mai ales epava avionului inca arzand, cu stelele rosii de pe planuri.

Din cate se pare, avionul a fost doborat cu o racheta trasa de la sol, iar pilotul, chiar daca s-a catapultat, a murit, existand poze cu trupul sau.

Nu se stie momentan daca acesta a fost ucis dupa ce a ajuns teafar la sol, insa acesta pare cel mai probabil scenariu.

5 Comments »

 • ClauPit said:

  Surse rusești supun ca că a aterizat în viața apoi s-a luptat cu rebelii iar în final s-a aruncat în aer cu o grenada. Pozele cam așa indica, are o mana desfigurată și e carbonizat plus impuscaturi. După incidentul cu avionul doborât de turci, pilotii au fost echipați cu un kit de lupta. Urâtă moarte…dar așa bărbăție ar trebuii pedepsita.

  • ClauPit said:

   Barbarie’

  • LanceR said:

   Ala nu e niciodata cadavru in apropierea caruia a explodat o grenada. Eroisme din astea de doi lei vin sa blocheze intrebarile cu adevarat relevante.

   • Cezar said:

    Ultima varianta este ca omul s-a sinucis pana sa fie capturat, varianta perfect probabila avand in vedere consecintele capturarii lui de catre rebeli. Decat sa mori ars de viu precum pilotul iordanian, mai bine pastrezi ultimul glont pentru tine!

 • Tokarev_TT said:

  Cotropitorii sunt trataţi ca atare,vezi Coreea,Vietnam,Afghanistan,Iraq,Cecenia war1+war2,Siria.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.