Home » Aviatie civila, Aviatie militara, featured, headline

In vizita la Muzeul Aviatiei din Kiev

1 September 2014 One Comment

kiev micMuzeul Aviatiei din Kiev este impresionant. Nu atat prin modul in care sunt expuse piesele, cat pentru exponatele pe care le are.

Recent, un prieten a ajuns in capitala Ucrainei nu cu mult timp in urma, iar muzeul Zhuliany a fost unul dintre punctele pe care nu le-a ratat. Si, din fericire, a facut si fotografii.

Situat pe locul unei foste baze aeriene, muzeul are cateva exponate extrem de interesante, care merita vazute.

Iti sare in ochi colectia Tu-22, cu cele trei avioane si cu armamentul lor, masivul Tu-95, dar si avioane pe care nu prea ai ocazia sa le vezi prin alte parti, si ma gandesc la Yak-28 sau Yak-38.

Ca si asezare, muzeul nu e atat de impresionant. Sunt multe exponate si destul de multe sunt inghesuite intr-o locatie care putea fi valorificata altfel. Nici nu vreau sa ma gandesc in ce conditii se viziteaza dupa o zi ploioasa.

Dar destul cu vorbele, pozele le gasiti pe pagina de Facebook a Aviatia Magazin. Sunt prea multe si prea mari ca sa le stricam incercand sa le urcam pe site, iar daca Facebook ne ofera aceasta posibilitate…

Si puteti sa ne dati si-un like, postam multe fotografii misto pe Facebook.

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.