Wizz Air a lansat cursa Bucuresti – Glasgow

wizzWizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est a lansat, săptămâna trecută, primul său zbor pe ruta Bucureşti – Glasgow.

Zborul inaugural a avut loc vineri seară, când pasagerii au fost întâmpinaţi cu muzică tradiţională scoţiană interpretată la cimpoi, dar şi cu un tort delicios. Noua rută va fi operată de două ori pe săptămână în timpul sezonului de iarnă, în zilele de luni și vineri, urmând ca în cel de vară, care va începe la sfârşit de martie, cursa să fie operată în zilele de marţi şi duminică.

Glasgow este cel mai mare oraş al Scoţiei, al treilea din Marea Britanie şi cel mai mare port din Regat, dar şi locul unde se află faimoasa Universitate din Glasgow. Cu un patrimoniu istoric şi cultural vast, oraşul atrage în fiecare an o mulţime de turişti din întreaga lume, în timp ce dezvoltarea mediului de afaceri, dar şi statutul său de cea mai mare piață din Scoţia, generează multe călătorii în scop de afaceri.

Wizz Air oferă 39 de rute spre 14 ţări din Bucureşti, care devine primul oraș din România conectat la a treia cea mai mare metropolă din Marea Britanie. Biletele pentru noua rută încep de la 99 de lei ⃰ şi sunt deja disponibile pe wizzair.com.

Bucureşti – Glasgow, din 16 decembrie 2015 curse luni si vineri, iar din 27 martie 2016 marţi si duminică la tarife incepand cu 99 lei*.

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air a declarat: “Cu noua rută de la Bucureşti către Glasgow, operată de două ori pe săptămână, orarul nostru oferă oportunităţi perfecte pentru a vizita acest oraş cu o atmosferă unică, fie pentru city break-uri, fie pentru sejururi mai lungi. Târgul de Crăciun de aici este minunat, cu patinoar, artificii şi decoraţiuni speciale. Le recomandăm tuturor pasagerilor noștri să profite de tarifele noastre reduse și de oportunitatea de a trăi această experiență de sărbători.”

* un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of