Home » Aviatie militara, featured, headline, Spectacole aviatice

Zbor in formatie, L-39 Albatros si An-225 Mriya | Video

24 December 2012 No Comment

Una dintre cele mai spectaculoase evolutii, dar si una dintre cele mai neobisnuite formatii, a putut fi vazuta in urma cu doi ani, atunci cand patru L-39 Albatros au incadrat cum nu se poate mai frumos un An-225 Mriya, trecand asa pe deasupra spectatorilor.

Evenimentul a avut loc in cadrul editiei 2010 a Salonului International de Aviatie si Spatiu “Aviasvit”, ce este gazduit traditional de aerodromul Kiev-Antonov, din apropierea capitalei Ucrainei.

Unii dintre invitatii speciali ai show-ului de atunci au fost membrii formatiei de acrobatie “Russ”, care zboara cu L-39 Albatros. Inainte de evolutia propriu-zisa, patru dintre aparatele lor au decolat, s-au aliniat frumos si au asteptat ca si partenerul lor gigantic, Antonovul An-225, sa se inalte.

Dupa ce aceasta s-a ridicat la cer, a fost incadrat de cei patru Albatrosi, care, dorind sa impresioneze, au dat drumul si la fum in culorile Ucrainei – galben si albastru.

Desi momentul a trecut de multisor, unii putandu-l considera vechi, m-am gandit ca ar fi un frumos cadou de Craciun din partea Aviatia Magazin pentru cititorii si prietenii ei.

Si doua poze ca sa va faceti o idee mai buna:

Mai multe imagini si clipuri video de la eveniment gasiti pe english russia

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.