Ziua Portilor Deschise la Baza 71 Aeriana Campia Turzii

campiaE oficial! Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii va asteapta duminica viitoare, pe 19 iulie deci, la o noua editie a Zilei Portilor Deschise.

Baietii de la Luna promit zboruri demonstrative cu toate aparatele de zbor militare, de la MiG-21 LanceR la Spartan, Hercules, Soim, Puma, Alouette sau Yak.

In plus, vor avea loc exercitiile tactice atat de spectaculoase, pe care le-am tot vazut la diverse airshow-uri la care au participat Fortele Aeriene Romane.

Si, sa nu uitam zic, la Campia se afla 10 bucati de F-15 americane, prin urmare speram ca macar unul sa fie macar expus static. Iar daca ne gandim ca portughezii cu ale lor F-16 au participat chiar in zbor la Bobas si BIAS, nu cred ca ar fi exagerat sa sper ca Vulturii americani vor da si ei din aripi duminica viitoare.

Evenimentul incepe la ora 10:30 si dureaza pana la 13:30, conform organizatorilor.

Cu o zi inainte, sambata adica, Aeroportul Timisoara va asteapta la Timisoara Airshow 2015. Fortele Aeriene Romane participa de asemenea la acel miting aerian, care si el se anunta a fi foarte spectaculos.

Prin urmare, inca un weekend incarcat din aceasta vara plina de zbor.

Daca ajungeti la cele doua airshow-uri, dati-ne de stire pe pagina de Facebook a Aviatia Magazin. Puteti si chiar va rugam sa ne trimiteti poze 🙂

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of