Ziua Portilor Deschise la Baza 90 Transport Aerian

puma 25Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni si-a deschis portile pentru vizitatori si in acest an, chiar pe 20 iulie, de Ziua Aviatiei.

Evenimentele s-au derulat rapid de aceasta data, cu o trecere a unui elicopter IAR 330 Puma cu drapelul national, urmat de o formatie de trei Pume “tricolore”.

Au mai fost treceri ale unei formatii de doua avioane C-27J Spartan si a unui Hercules. Surpriza placuta a reprezentat-o MiG-ul 21 LanceR, care de aceasta data si-a facut aparitia cu o trecere in fortaj.

Dupa ce lucrurile s-au mai linistit, o alta Puma a efectuat un solo display spectaculos. A fost insa mai putin spectaculos ca cel de anul trecut, acum avand impresia ca a fost o evolutie cuminte, retinuta.

Iar dupa ce si aceasta evolutie a fost gata, a fost timp berechet pentru vazut pe indelete avioane si tehnica militara si socializat cu baietii si fetele de la Otopeni, foarte deschisi de altfel.

M-am bucurat sa vad si de aceasta data multi, foarte multi copii. Si m-am bucurat de asemenea sa vad ca asemenea evenimente devin o adevarata traditie in cadrul Fortelor Aeriene Romane.

Cateva imagini de la Otopeni gasiti pe pagina de Facebook a Aviatia Magazin.

1
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
cazacu virgilCezar Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cezar
Guest
Cezar

A lipsit Soimul care este inca consemnat la sol dupa incidentul recebt petrecut!?

cazacu virgil
Guest
cazacu virgil

In incinta bazei 90 ,a existat in perioada 1981-2003 ,baza de reparatii elicoptere (UM 01884) ,care in intreaga existenta ,nu a avut nici un incident de zbor !!!!! …Caz unic in toata istoria aviatiei din Romania !!!! …De aceea a fost desfintata…..! Eu am lucrat la motoare 21 de ani …

cazacu virgil
Guest
cazacu virgil

Cea mai performanta unitate de aviatie ,afost UM 01884 ,care in cei 22 de ani de existenta ,nu a avut nici un incident de zbor !!!! Eu am lucrat aici 21 de ani la motoare .