Home » Aviatie militara, featured, headline, Spectacole aviatice

Ziua Portilor Deschise la Baza 90 Transport Aerian

22 July 2014 One Comment

puma 25Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni si-a deschis portile pentru vizitatori si in acest an, chiar pe 20 iulie, de Ziua Aviatiei.

Evenimentele s-au derulat rapid de aceasta data, cu o trecere a unui elicopter IAR 330 Puma cu drapelul national, urmat de o formatie de trei Pume “tricolore”.

Au mai fost treceri ale unei formatii de doua avioane C-27J Spartan si a unui Hercules. Surpriza placuta a reprezentat-o MiG-ul 21 LanceR, care de aceasta data si-a facut aparitia cu o trecere in fortaj.

Dupa ce lucrurile s-au mai linistit, o alta Puma a efectuat un solo display spectaculos. A fost insa mai putin spectaculos ca cel de anul trecut, acum avand impresia ca a fost o evolutie cuminte, retinuta.

Iar dupa ce si aceasta evolutie a fost gata, a fost timp berechet pentru vazut pe indelete avioane si tehnica militara si socializat cu baietii si fetele de la Otopeni, foarte deschisi de altfel.

M-am bucurat sa vad si de aceasta data multi, foarte multi copii. Si m-am bucurat de asemenea sa vad ca asemenea evenimente devin o adevarata traditie in cadrul Fortelor Aeriene Romane.

Cateva imagini de la Otopeni gasiti pe pagina de Facebook a Aviatia Magazin.

One Comment »

  • Cezar said:

    A lipsit Soimul care este inca consemnat la sol dupa incidentul recebt petrecut!?

  • cazacu virgil said:

    In incinta bazei 90 ,a existat in perioada 1981-2003 ,baza de reparatii elicoptere (UM 01884) ,care in intreaga existenta ,nu a avut nici un incident de zbor !!!!! …Caz unic in toata istoria aviatiei din Romania !!!! …De aceea a fost desfintata…..! Eu am lucrat la motoare 21 de ani …

  • cazacu virgil said:

    Cea mai performanta unitate de aviatie ,afost UM 01884 ,care in cei 22 de ani de existenta ,nu a avut nici un incident de zbor !!!! Eu am lucrat aici 21 de ani la motoare .

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.