Home » Curse aeriene Romania

Curse aeriene Romania

Mai jos, actualizate periodic, veti gasi orarul curselor aeriene ale celor mai importante companii ce activeaza pe aeroporturi din tara noastra.


Orarul curselor TAROM il gasiti la aceasta adresa, in format pdf, motiv pentru care aveti nevoie de un program care sa va ajute sa cititi pdf-urile.


Daca vreti sa zburati cu cei de la Wizz Air nu trebuie decat sa intrati pe aceasta pagina, sa selectati orasul din care plecati si pe cel in care doriti sa ajungeti si veti avea afisate toate cursele care va intereseaza.


Blue Air va ofera posibilitatea ca, pe langa selectarea orasului din care plecati si cel in care doriti sa ajungeti, sa selectati si data in care vreti sa zburati. Tot ce va trebuie gasiti la aceasta adresa


Carpat Air va ofera doua posibilitati. Fie selectati de aici aeroportul de plecare si cel de sosire, fie puteti parcurge intreg programul aici, avand, din nou, nevoie de un cititor de pdf-uri.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

Si tu ne poti ajuta