Home » featured, Games, Uncategorized

GAMES | Marina Militare It Navy Sim, pentru ca toti ne-am dorit sa zburam cu Harrier

22 January 2018 One Comment

Jocurile cu profil aviatic au redevenit populare si, foarte important, accesibile publicului larg dupa explozia telefoanelor inteligente. Asa ca din cand in cand vom publica pe site review-uri ale jocurilor pe care le-am testat si care ne-au placut. Astazi vorbim despre Marina Militare It Navy Sim.

Am dat de jocul asta in Play Store (da, jocurile testate de mine sunt pentru Android) cautand un simulator de controlor de trafic aerian. M-a atras poza, iar cand am vazut ca poti zbura Harrierul am zis ca trebuie sa il incerc.

Nu ma pricep foarte tare la specificatii tehnice si sunt sigur ca oamenii care vor un joc misto si-atat nu-s interesati de ce accelatoare grafice s-au folosit sau ce fps ofera.

Bun, ca imagine jocul e superb. Pentru un joc pentru telefon, arata foarte bine, foarte detaliat. Creatorii lui spun ca misiunile pe care le propun sunt inspirate de cele reale si nu m-as mira sa fie asa. Incepi conducand practic un distrugator in afara portului, dar dupa incepe partea de aviatie.

Pe masura ce aduni experienta ai misiuni din ce in ce mai complexe. Mie mi-a placut maxim sa ma dau cu Harrier-ul si de asta tin inca jocul pe telefon si il mai pornesc. Nu stiu daca am facut ceva gresit sau jocul e gandit pentru a atrage bani, dar eu refuz de regula sa platesc pentru a merge la nivelurile superioare.

Se joaca destul de usor, desi mie nu-mi place in mod deosebit gameplay-ul care implica si inclinatul telefonului. De data asta n-am avut probleme foarte mari, iar comenzile sunt intuitive chiar si la elicopter sau la un avion complex, asa cum este AV-8B Harrier II Plus.

Pe pagina jocului am vazut ca producatorii se lauda ca poti zbura si cu F-35B si ca poti ajunge si la misiuni de realimentare in aer. Eu n-am atins nivelul ala, insa mi se pare in continuare fun.

Pe o scara de la 1 la 10 as nota Marina Militare It Navy Sim cu un 8 plus. Si il recomand tuturor pasionatilor de aviatie militara. Jocul il gasit cu un simplu search in Play Store.

Daca sunt printre voi pasionati de jocuri care doresc sa publice propriile recenzii, va asteptam cu un mail la aviatiamagazin@gmail.com.

One Comment »

  • Raptor said:

    Daca au si misiuni de politie aeriana cred ca bulgarii se gandesc serios sa-si tina pilotii “in priza” cu acest joc.
    Cum ar fi sa vina la o aplicatie si sa le spuna alor nostri ca ei zboar anul 2-300 ore pe F-35, iar la invitatia alor nostri sa zboare impreuna sa spuna ca la nivelul lor nu se deranjeaza sa se amestece cu amatorii in aer ca le strica ratingul?

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.