Șeful Ryanair anunță reluarea zborurilor din iunie și prevede un ”război” al prețurilor mici

Read Time:2 Minute, 8 Second

CEO-ul Ryanair, Michael O’Leary, are o opinie diametral opusă față de analizele prezentate până acum privind indistria aviatică post pandemie. Acesta susține că zborurile comerciale vor fi reluate din luna iunie și că, în primă fază, vom avea un război al prețurilor mici pe piață.

Într-o intervenție pentru Reuters, omul numărul unu al celui mai mare operator lowcost din Europa a prezentat propria viziune asupra industriei. Și aceasta este una care ar cam trebui să ne bucure dacă se va adeveri.

O’Leary crede că zborurile comerciale vor fi reluate la un nivel redus în luna iunie, după care am putea asista la un adevărat boom provocat de prețurile mici și foarte mici pe care le vor practica companiile. Toate companiile, nu doar cele lowcost.

De asemenea, dorința oamenilor de a ieși din case și de a profita de vacanța de vară va ajuta și ea mult la revenirea industriei.

”Mulți oameni din nordul Europei sunt închiși în apartamente. Și vor vrea să meargă în vacamță înainte ca cei mici să înceapă școala dacă vor putea face asta într-o manieră cât de cât sigură. Nivelul zborurilor va reveni la normal, dar bazat pe prețuri mai mici la bilete. În momentul în care vom ști că zburăm din nou vom pune bilete în vânzare și asta vor face toți!”, a spus CEO-ul Ryanair.

În continuare, acesta a dezvăluit o parte din planul companiilor pe care le conduce pentru acest an.

”Fie că vorbim de bilete la 9,99 euro, 4,99 euro, 1,99 euro sau chiar 99 de cenți aproape că nu ne pasă. Pentru noi, cel mai important lucru în viitorul apropiat va fi să avem echipajele și avioanele din nou în aer!”

Și veștile bune nu se opresc aici. Același O’Leary mai spune că dorința oamenilor de a călători și prețurile foarte mici ale combustibilului vor face din 2021 un an foarte bun.

”2021 are toate perspectivele de a fi un an bun în ceea ce privește profitul. Prețurile ar putea fi mai mici, însă și prețul țițeiului va fi mai mic.”

Iar pe final cireașa de pe tort. CEO-ul Ryanair susține că și marile companii aeriene vor intra în acest război al prețurilor. Beneficiind de miliardele de euro ce vor fi pompate în ele de guverne în încercarea de a le menține pe linia de plutire, companiile legacy vor veni cu prețuri foarte mici la bilete din aceleași motive, pentru a putea relua operațiunile comerciale la un nivel cât mai apropiat de cel pre pandemie.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Airbus a inițiat programul ”e-Delivery”. Cum sunt livrate avioanele de la distanță
Next post Tarom trimite peste 1.100 de angajați în șomaj tehnic pentru 3 luni