Intalnire de aviatie la Sirna

Read Time:1 Minute, 28 Second

Un nou eveniment aeronautic de socializare între pasionaţi şi curioşi într-ale zborului şi activităţilor sportive outdoor va avea loc sâmbătă, pe 23 iulie, la aerodromul Şîrna. Evenimentul este organizat de revista Pilot Magazin împreună cu Asociaţia Piloţilor de Aeronave Uşoare Motorizate.

Vizitatorii vor putea urmări evoluţiile aeronautice sambata, începând cu ora 11:00, când vor admira printre multitudinea de avioane şi aeromodele…singurul girocopter din ţară. În plus, toţi cei prezenţi vor avea şansa de a câştiga unul dintre cele trei zboruri cu un avion ultrauşor sau chiar cu faimosul girocopter.

De-a lungul zilei, participanţii se pot fotografia cu aparatele de zbor, pot juca darts, ping pong, asculta muzică, se pot plimba cu ATV-ul, pot juca paintball şi
servi gratuit, gulash gătit după reţeta tradiţională. Ei vor putea admira evoluţiile aeronavelor participante sau pot experimenta pe propria piele cum este
“să fii cu capul în nori”. De asemenea, se va organiza şi un workshop menit a fi o primă lecţie de zbor. Organizatorii oferă şi un foc de tabără, posibilitatea de a campa în corturi peste noapte şi transport pentru cei fără maşini personale, la un preţ accesibil.

Evenimentul de socializare cu piloţi, cu pasionaţi de zbor şi de activităţi outdoor de la Şîrna se deosebeşte faţă de celelalte evenimente de profil prin faptul că participanţii vor avea nu doar posibilitatea de a interacţiona direct cu piloţii, ci mai ales de a zbura, experimentând momente de neuitat.

Aerodromul aflat la 45 de minute de Bucureşti sau Ploieşti (fiind situat în dreptul comunei Potigrafu, jud. Prahova), face ca evenimentul să fie accesibil tuturor celor ce vor să îşi petreacă weekend-ul în aer liber, printre avioane. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă zborului, evenimentul va fi amânat la
o dată ulterioară.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Aviatia home-made: Construieste-ti singur avionul! (Video)
Next post Asa a fost la Luna Air Show 2011
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x