Aegean Airlines devine acționar majoritar al Animawings

Read Time:44 Second

Aegean Airlines, cel mai mare operator aerian din Grecia, devine acționar majoritar al companiei românești Animawings după decizia de creștere a participării în acționariat de la 25% la 51%.

Managementul Animawings va fi împărțit între Aegean și acționarul minoritar, Memento Group, proprietarul Christian Tour.

Animawings a fost înființată în 2019 de Memento Group pentru a opera zboruri charter spre diferite destinații ce fac parte din pachetele turistice ale Christian Tour.

Un an mai târziu, Aegean a intrat în acționariat cu o participație de 25%, iar acum preia practic operatorul român prin creșterea partcipării la peste 50%.

Potrivit unui comunicat oficial, investiția totală a Aegean în pachetul majoritar de acțiuni al Animawings este de 1,3 milioane de euro.

În urma acestei mutări, Animawings va opera din vara anului viitor cu 3 avioane din flota Aegean, iar destinațiile operatorului se vor concentra pe Grecia și Mediterana.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Trageri de luptă cu IAR-99 Șoim și IAR-330 Puma SOCAT
Next post Addio, Alitalia! Cum a ajuns la faliment operatorul național italian
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x