Aeroconsult 2014 – Marti, 15 aprilie

Read Time:42 Second

aeroconsultAsociația Europeană a Studenților la Inginerie Aerospațială, EUROAVIA București, are deosebita plăcere de a vă invita la conferința “AEROCONSULT 2014″ pentru a decoperi în ce constă industria aerospațială.

Scopul principal vizat de acest eveniment este de a promova atât stagii de practică, cât și locuri de muncă din domeniul aeronautic. Diferite companii vor fi prezente alături de noi pentru a oferi studenților din cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială oportunități atractive ce vor ajuta la o viitoare carieră.

Conferința va avea loc marți, 15 aprilie 2014, începând cu ora 9:00, în corpul F, sala F024 a facultății menționată mai sus (Strada Polizu nr. 1-7, Sector 1, București).

De asemenea, nu uitaţi să vă aduceţi CV-urile pentru a fi pregatiţi de orice ofertă din partea companiilor participante.

Prin urmare, vă așteptăm în număr cât mai mare cu entuziasmul la pachet!

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post <!--:ro-->Avion de supraveghere rusesc, in apropierea Romaniei<!--:--><!--:en-->Russian surveillance plane, near Romanian coast<!--:-->
Next post <!--:ro-->Un Su-24 rusesc a survolat distrugatorul american care a ajuns la Constanta<!--:--><!--:en-->A Russian Su-24 jet flew over American destroyer that arrived at Constanta<!--:-->
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x