AEROCONSULT 2019 – Together we stand, divided we fall!

Read Time:1 Minute, 52 Second

„TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL!” – Aceasta este deviza celui mai longeviv eveniment de tip târg de cariere marca EUROAVIA.

Pentru al 10-lea an consecutiv, AEROCONSULT le oferă studenților oportunitatea de a interacționa în mod direct și nemijlocit cu reprezentanții unor companii din domeniul aerospațial de renume, de a cunoaște oameni noi cu pasiuni similare și  de a-și extinde orizonturile prin informarea legată de cele mai noi oportunități de angajare.

Târgul de oportunități cuprinde prezentarea companiilor și a conditiilor de angajare din cadrul fiecăreia, precum și interacțiuni directe între studenți și reprezentanți ai companiilor și discuții deschise pe subiecte de interes din domeniul aerospațial și al industriei din Romania.  Participanții au astfel libertatea de a explora domeniul pe care îl studiază, în timp ce ce asigură și promovarea unor companii în căutare de angajați devotați.

Asociația EUROAVIA se mândrește cu faptul că oferă studenților impuls către performanță, susținerea acestora pentru atingerea succesului, dar și prietenie, dialog, deschidere, comunicare, elemente esențiale pentru buna funcționare a societății și, implicit, a unei companii. Consecvenți acestor valori, studenții și absolvenții Facultății de Inginerie Aerospațială reprezintă potențiali angajați valoroși, iar scopul AEROCONSULT este să ofere o punte de legătură între studenții dornici să se angajeze și companiile legate de inginerie aerospațială care doresc să își promoveze activitatea.

Obiective:

-creșterea șansei de a găsi un loc de muncă după, dar și în timpul studiilor de facultate (în cazul din urmă ne referim, în principiu, la internship-uri)
-integrarea timpurie în lumea aeronautică și dobândirea experienței în acest domeniu, ceea ce faciliteaza studenților accesul pe piața muncii, mai târziu
-crearea unei căi de legătură între studenți și reprezentanții diferitelor companii care angajează tineri tenace și iscusiți, dar mai ales pasionați de inginerie aerospațială
-îmbunătățirea acestui program pentru edițiile viitoare prin feedback (interviuri, foi etc)


Grup țintă

AEROCONSULT se adresează tuturor studenților pasionați de domeniul aerospațial și care își doresc să aibă contact direct cu această lume. Pentru studenții al căror obiect de studiu este ingineria aerospațiala, evenimentul poate reprezenta deschiderea spre universul aerospațial, în cadrul căruia pot pune în aplicare skill-urile și informațiile dobândite în timpul studiilor. Acest lucru le facilitează căutarea unui loc de muncă, o problemă destul de delicată pentru majoritatea tinerilor de astăzi.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Un secol si mai bine de la zborul lui Vuia, primul al unui avion
Next post Probleme majore cu mentenanta flotei de Su-30MKI a Indiei
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x