airBaltic a finalizat „tripla”livery-urilor nationale | FOTO

Operatorul leton aiBaltic a finalizat „tripla baltica”, trei aeronave Airbus A220 vopsite cu livery special, in culorile drapelurilor nationale ale celor trei state.

Primul avion de pe lista a fost cel inmatriculat YL-CSL si care a primit o vopsea speciala in culorile steagului national al Letoniei, alb si rosu.

A urmat YL-CSJ, vopsit in culorile nationale ale Estoniei, alb, albastru si negru, pentru ca in final sa apara si YL-CSK, cu un livery in culorile Lituaniei, galben, verde, rosu.

„Suntem dedicati statelor baltice si ne vom continua trendul ascendent pentru a ajuta la dezvoltarea Letoniei, Lituaniei si Estoniei”, se arata intr-un mesaj transmis de CEO-ul Martin Gauss.

Cum vi se pare decizia celor de la airBaltic? Poate fi aviatia un mijloc de promovare extrem de eficient?

Credeti ca un avion in livery special este mai usor de observat si, prin urmare, mai atractiv inclusiv pentru clientii care si-ar dori sa zboare cu el?

Ati vrea ca operatorii romani sa faca mai mult in aceasta directie?

Iata si cum arata cele trei avioane airBaltic:

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mike

Aproape intotdeauna un design inspirat vinde mai bine un produs sau serviciu. In cazul avioanelor, nu prea e nimic de facut la forma lor (aceasta depinde de aerodinamica si caracteristicile de zbor). Atunci, singura varianta ramane „livery-ul”. Foarte multe companii folosesc „livery-ul” ca mijloc de reclama pentru tot felul de lucruri, de la bomboane la … bere sau tot felul de evenimente. Cel mai mult imi place Norwegian Air care-si promoveaza tara si valorile printr-un „livery” foarte inspirat care atrage intotdeauna privirile: avioanele au „nasul rosu” si imagini ale diversilor oameni de seama novegieni pictate pe deriva. Usor de observat… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x